Overslaan en naar de inhoud gaan

Technology, Data & IT-vacatures

Technology gaat over het bouwen van een slimmere wereld. Help onze klanten met verregaande digitaliseringen. Op deze manier draag jij bij aan vooruitgang. Van data & analytics tot cyber security en technology platforms services. 

Bekijk vacatures

Technology, Data & IT-vacatures

Technology gaat over het bouwen van een slimmere wereld. Help onze klanten met verregaande digitaliseringen. Op deze manier draag jij bij aan vooruitgang. Van data & analytics tot cyber security en technology platforms services. 

Bekijk vacatures

Zet jouw volgende stap in technology op topniveau

Technologische uitdagingen vind je overal. Maar de écht grote uitdagingen vind je bij de klanten van KPMG. Van de grootste bedrijven tot publieke instanties met enorme impact. Werken in technology, data & IT bij KPMG is dan ook teamsport op hoog niveau.

Werken aan vooruitgang binnen één van onze IT subteams? Bekijk dan deze vacatures:

Het beste van twee werelden: techniek en consultancy

De meeste KPMG’ers in technology, data & IT zijn consultant. Een mooie rol op het snijvlak van twee werelden. Je verbindt technologie met maatschappelijke uitdagingen en je communiceert hierover met klanten. En je ondersteunt de mensen die aan de knoppen zitten. Altijd werk je in een projectteam met mensen van verschillende disciplines. Een inspirerende omgeving.

Technology, data & IT-vacatures: maak carrière bij KPMG

Er zijn natuurlijk ook meer technische rollen. Versterk de projectteams bijvoorbeeld met jouw expertise als data engineer, solution architect of integration specialist. Of kies uit een van de andere technology-, data- & IT-jobs.

Jouw klanten zijn bijvoorbeeld

  • Grote bedrijven en multinationals
  • Overheden
  • Gezondheidszorg
  • Financiële sector
  • Transport

En meer. Werken in technology, data & IT is uitdagend. Technologie is overal, dus de kansen voor jou om het verschil te maken groeien elke dag. Dat kan trouwens ook internationaal. Het datateam bij KPMG Nederland is het Center of Excellence voor KPMG wereldwijd. Hierdoor worden we betrokken bij grote internationale trajecten.                       

Dit waarderen je collega’s aan KPMG

  • 500 collega’s met technology, data & IT-jobs. Veel? Klopt. Altijd iemand om mee te sparren of van te leren. Natuurlijk werk je ook in een kleiner subteam.
  • Informele cultuur. We omschrijven het zelf graag als business casual. Het maakt niet uit of je je prettig voelt op hakken of sneakers, in een pak of in je hoodie. Kom zoals je bent.
  • Carrièreperspectief. Je werkt bij een organisatie met jarenlange ervaring, uitgebreide expertise en aandacht voor jouw carrière. Dat biedt mooie perspectieven voor je toekomst. Kom werken in de technology, data & IT.
  • Ontwikkeling. Met de Advisory Academy train je onder andere jouw presentatie- en gespreksvaardigheden als consultant. Verder besteed je tijd aan research, innovatie of het halen van vakgerichte certificeringen.
  • Creatief, innovatief en betekenisvol. Laat jouw creativiteit stromen tijdens de Hack Week. Of doe onder werktijd mee aan pro-bonoprojecten. Er is ook ruimte voor persoonlijke research & development.

Mooie projecten in technology, data & IT uitgelicht

Je vindt KPMG’ers overal in de samenleving. Bijvoorbeeld in de Johan Cruyff Arena, waar we met onze specialisten in data & analytics innovatieprojecten bedenken en testen om steden wereldwijd duurzamer te maken. Of bij chemieconcern Stahl, waar onze SAP-consultants na een overname van het Duitse BASF in vijf maanden tijd de bedrijfsprocessen up and running kregen. Onze cybersecurity-experts zorgden ervoor dat mensen veilig hun vakantie kunnen boeken bij een grote onlinereisorganisatie. En we begeleidden een ziekenhuis bij de digitale transformatie naar de cloud.

Waar ligt jouw interesse?

Er is bij KPMG ruime keus uit technology, data & IT-vacatures in verschillende expertisegebieden. Zie jij het wel voor je om onze collega te worden? Lees meer en reageer op jouw ideale technology-, data- & IT-vacature.

Wil jij jouw mogelijkheiden ontdekken in één van onze andere vakgebieden? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk ook eens deze vacatures: 

Verschillende teams binnen Technology

Data & analytics

Data: het nieuwe goud. Maar data krijgt pas waarde door sterke en betrouwbare data-analyses, heldere interpretatie én goed datamanagement. Werk je mee aan het versnellen van de energietransitie?

Digital advisory

Robotisering, artificial intelligence, internet of things; technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Help jij straks banken om transparanter te worden of verbeter je onderwijs?

Cybersecurity en dataprivacy

De uitdagingen op het gebied van cybersecurity en dataprivacy zijn groot. En ze worden steeds groter en diverser. Beveilig jij straks gevoelige bedrijfsinformatie? Of werk je mee aan oplossingen waardoor jouw vrienden veilig online kunnen shoppen?

Technology platforms services

Haal jouw certificeringen in SAP, Salesforce, Microsoft of ServiceNow. En help bedrijven wendbaarder en concurrerender te worden door razendsnelle migraties en robuuste en duurzame digitaliseringsplatformen in de cloud.

Stages & scripties

Jij leert van KPMG, maar KPMG leert ook van jou. Ben je op zoek naar een stage of ben je net afgestudeerd? Bekijk onze vacatures, er zit vast iets voor je tussen.

Bekijk vacatures

Interesse?
Let’s meet Michael Joosse

Interesse?
Let’s meet Michael Joosse

Recruiter

31651036586 Mail mij Vacatures