Overslaan en naar de inhoud gaan

Over KPMG

Welkom bij KPMG. Een wereldspeler met Nederlandse wortels waar je elke dag verrast wordt. Door de betrokken collega's, warme cultuur, ondernemersgeest én het enorm brede werkveld.

Bekijk de video over onze waarden

Onze waarden

Alles wat we doen, doen we vanuit onze waarden: Integrity, Excellence, Courage, Together en For Better. Bekijk de video hieronder waar onze collega's je meer vertellen over hoe deze waarden terugkomen in hun werk bij KPMG. 

Waar je ons (nog niet) van kent

Denk je aan ons, dan denk je waarschijnlijk aan accountancy, audit, assurance en financial advisory. En daarin staan we al meer dan 100 jaar bekend als autoriteit. Maar denk je ook aan strategische modellen voor de toekomst van de gezondheidszorg? Aan algoritmes op maat om onderhoud aan 7.000 km spoor beter te plannen? En aan een living lab vol innovatieprojecten in de Johan Cruijf ArenA om steden te verduurzamen? KPMG’ers benutten hun uiteenlopende kennis en expertises voor talrijke maatschappelijke uitdagingen. We werken aan de toekomst van Nederland en de wereld. Dat maakt werken bij ons  uitdagend en betekenisvol.

 

Altijd een project dat past bij jou

Waar wil jij straks trots over vertellen aan familie en vrienden? Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren, doelen en ambities? Er zijn zeker projecten die daarbij aansluiten. Met de grootste bedrijven en mooiste publieke organisaties als klant is er altijd iets te kiezen. Of misschien wil je juist in onze eigen organisatie het verschil maken. Alleen al in Nederland werken we met bijna 3.900 collega’s in 12 kantoren. Dat biedt volop kansen! Ben je benieuwd naar jouw kansen binnnen één van onze vakgebieden? Bekijk dan deze vacatures: 

 

“Our power is our people”

Bij KPMG omarmen we een innovatieve mindset. Maar we zijn en blijven een organisatie waar het draait om mensen, waar jij als collega centraal staat. Dat was al zo toen onze grondlegger Piet Klijnveld – de K in KPMG – in 1917 zijn eerste collega aannam. En ook nu vinden we de ontwikkeling en het welzijn van onze mensen het allerbelangrijkst. Of, om met de woorden van CEO Stephanie Hottenhuis te spreken: “Our power is our people”.

ESG & Sustainability

Wist je dat wij al sinds de jaren negentig een afdeling Sustainability hebben, als eerste grote bedrijf in Nederland? Wij zien ecologische, sociale en bestuurlijke thema's (ESG) steeds belangrijker worden. Inmiddels zijn we daarin (gelukkig) niet meer uniek. Maar het maatschappelijke bewustzijn zit nog steeds in het DNA van onze organisatie. Zo adviseren we bijvoorbeeld over het verkleinen van de loonkloof tussen mannen en vrouwen en het tegengaan van kinderarbeid. Het is vanzelfsprekend om onze klanten én onszelf hierin steeds te blijven uitdagen. Wat kunnen we nog beter doen? Hoe kunnen we duurzame keuzes en positieve impact maken?

Lees meer

 

Wat biedt KPMG?

Om te beginnen een awardwinnend onboardingprogramma, zodat jouw start al meteen goed is. En uiteraard de basis: een gezonde, hybride, inclusieve werkomgeving waar jij alles uit jezelf kunt halen. Waardoor jouw kennis groeit en je met plezier aan de slag gaat. Daaraan voegen we mooie arbeidsvoorwaarden en een heel pakket aan bijzondere extra’s toe. Van Jump Start Friday (lekker vroeg weekend in de zomermaanden) tot sporten in The Work Out!

Lees meer

Come as you are

Bijna 3.900 mensen en allemaal horen we thuis bij KPMG. Juist omdat we allemaal verschillend zijn, vullen we elkaar aan en creëren we nieuwe kansen: together, for better. We laten je graag zien wat we allemaal doen om onze cultuur zo divers en inclusief mogelijk te maken. Hoe dat leidt tot meer vertrouwen en groei. En hoe het helpt om samen op te komen voor wat juist is.

Lees meer

83

nationaliteiten bij KPMG Nederland

33

gemiddelde leeftijd

41

%

van de medewerkers is vrouw

Life at KPMG

Wat gebeurt er elke dag toch ongelofelijk veel bij KPMG. Collega’s werken aan bijzondere projecten in Nederland en daarbuiten. We inspireren je graag. Daarom hebben we de mooiste verhalen verzameld: interessante cases, gave awards die we hebben gewonnen en natuurlijk blogs van collega’s.

Ontdek meer    Bekijk vacatures