Overslaan en naar de inhoud gaan

Finance & strategy-vacatures

Wil je organisaties helpen voorbereiden op een duurzame toekomst? Wij helpen klanten met specifieke uitdagingen op het gebied van risicobeheer, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het verkennen van mogelijkheden voor verdere groei. Wij zitten aan de tafels waar over de toekomst wordt bepaald en jij bent uitgenodigd. 

Bekijk vacatures

Finance & strategy-vacatures

Wil je organisaties helpen voorbereiden op een duurzame toekomst? Wij helpen klanten met specifieke uitdagingen op het gebied van risicobeheer, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het verkennen van mogelijkheden voor verdere groei. Wij zitten aan de tafels waar over de toekomst wordt bepaald en jij bent uitgenodigd. 

Bekijk vacatures

Voeg jouw expertise toe aan de grootste uitdagingen in finance & strategy

Reageer op een vacature finance & strategy en neem als consultant plaats aan de tekentafels van de toekomst. Adviseer over risicobeheer, spoor financiële fraude op, sluit Impactvolle deals of verken mogelijkheden voor duurzame groei. Wat jouw finance & strategy-baan ook is: in een team van collega’s en samen met klanten los je vraagstukken van vandaag en morgen op bij toonaangevende organisaties. Met een diversiteit aan opdrachten ontwikkel je je in sneltreinvaart.

Kies de finance & strategy-vacature die bij jou past

Met een finance & strategy-job kun je veel kanten op: financieel, technisch, analytisch en meer. Adviseer een breed palet aan klanten; denk aan internationale ondernemingen, maar ook organisaties in de gezondheidszorg of publieke sector. Van fusies en overnames, strategische vraagstukken en risicomanagement tot aan digital sourcing en data-driven reporting. In multidisciplinaire teams combineer je de nieuwste technologieën met menselijk inzicht, creativiteit én de expertise die KPMG’ers in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd.

Ontdek de vacatures van onze subteams: 

Dit waarderen je collega’s aan KPMG

  • Variatie. Houd je van afwisseling? Mooi. De meeste consultants werken aan verschillende typen opdrachten voor diverse klanten en sectoren.
  • Teamwork. Je werkt regelmatig in een multidisciplinair team. Met verschillende perspectieven komen we tot de beste oplossingen voor klanten.
  • Ontwikkeling. Met de Advisory Academy train je onder andere jouw presentatie- en gespreksvaardigheden als consultant. Ook kun je rekenen op de support van jouw leidinggevende én je persoonlijke development manager.
  • Groeikansen. Die zijn bijna eindeloos, met vier grote afdelingen en daarbinnen nog meer expertisegebieden.
  • Sociaal. Je ontmoet je collega’s niet alleen tijdens werk, maar ook tijdens feestjes, de KPMG Get-Together en teambuildingactiviteiten.

Waar ligt jouw interesse?

Het grote voordeel van KPMG: we zijn zo groot dat er altijd wel een finance & strategy- vacature is die matcht met jouw ambities. Ontdek wat de verschillen zijn tussen de vakgebieden en vind jouw ideale finance & strategy-baan. Al honderden enthousiaste collega’s gingen je voor en maakten met hun expertise het verschil. Welke finance & strategy- job je ook kiest: jij draagt bij aan de toekomst van toonaangevende en aansprekende organisaties.

Subteams finance & strategy

Deals

In een hecht team werk je aan fusies en bedrijfsovernames. De opdrachten zijn topgeheim en er staat veel op het spel. Eén groot avontuur dus, waarin jij het verschil maakt door bij te dragen aan succesvolle deals en toekomstbestendige bedrijven.

Finance & business services

Zet robots in om inkooporders af te handelen, moderniseer HR, transformeer een inkooporganisatie of adviseer de CTO over de aankoop van een bedrijfsbreed IT-systeem. Jij helpt organisaties hun business services te optimaliseren.

Risk & regulatory

Help klanten bij risicomanagement in een wereld die continu verandert. Van advies over cyber-risk tot de implementatie van wetgeving en van onderzoek naar fraude en organisatieculturen tot de kwantificatie van financiële risico’s.

Strategy & operations

Duurzaamheid (ESG), veranderende klantwensen en digitalisering vragen van organisaties om wendbaar en efficiënt te zijn. Met innovatieve strategieën help je organisaties bij het veranderen, groeien, aanpassen en reageren op ontwikkelingen.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Op de hoogte blijven van vacatures?

Maak een KPMG & Me profiel aan en ontvang een persoonlijk aanbod van vacatures.

KPMG & Me

Meer weten of kennis maken?

Kijk snel bij onze vacatures en stel je vraag aan de recruiter van de vacature waar jouw interesse naar uit gaat.

Bekijk vacatures

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen één van onze andere vakgebieden? Bekijk dan ook eens deze vacatures:

Stages & scripties

Net klaar met je studie of op zoek naar een stage op het gebied van finance & strategy? Bij KPMG zijn er volop mogelijkheden. Kijk bij onze vacatures of er iets voor jou bij zit.

Bekijk vacatures

Interesse?
Let’s meet Mark Polman

Interesse?
Let’s meet Mark Polman

Recruiter

31630896327 Mail mij Vacatures