Overslaan en naar de inhoud gaan

Finance & Business Services vacatures

Bekijk vacatures

Ontdek werken in Finance & Business Services 

Ben jij op zoek naar een finance & business services-vacature? We leven in een digitaal tijdperk, waarin innovaties en technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Daarnaast zorgt globalisering ervoor dat de wereldwijde concurrentie toeneemt. Veel bedrijven vinden het dan ook moeilijk om een stap terug te doen en te analyseren waar de kansen liggen. Als onderdeel van het finance & business services-team bij KPMG speel je een cruciale rol in het bieden van een helpende hand die de bedrijven nodig hebben om deze uitdagingen aan te gaan.

Met een geïntegreerde, op maat gemaakte oplossing help je klanten bij het optimaliseren en transformeren van de gehele zakelijke dienstverlening (finance, HR, procurement, facilities, IT sourcing, en meer) inclusief de bijbehorende bedrijfsprocessen. Je biedt daarbij de benodigde externe visie en beschikt over de kennis om een succesvolle transformatie te realiseren. Je signaleert belemmeringen en knelpunten en deze werk je samen met de klant uit om tot een succes te komen. Onze afdeling heeft meerdere subteams: zo zit er altijd wel een finance & business services-vacature bij die bij jou past!

Bekijk vacatures

Subteams

Digital sourcing

Wij richten ons op alles wat te maken heeft met het sourcen en implementeren van grootschalige technologieoplossingen. Altijd modern en met de klant, vaak ook internationaal!

Digital process excellence

Help jij organisaties hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en ben je expert op het gebied van de nieuwste technologieën, zoals RPA, chatbots, low-code en process mining?

Enterprise performance management

Wij helpen organisaties in de publieke en commerciële sector met het realiseren van hun financiële doelstellingen en strategie. We geven advies op het gebied van planning en controle, ESG, toekomstbestendigheid en EPM tooling.

Procurement & supply chain

Wij ondersteunen en adviseren organisaties in het digitaliseren en optimaliseren van inkoopafdelingen en het optimaliseren en verduurzamen van supply chains.

HR transformatie

Draag jij bij aan het succes van onze klanten met een toekomstbestendige HR-functie? We helpen bij het ontwikkelen van een visie en strategie en begeleiden HR-transformaties met behulp van digitale oplossingen en nieuwe technologieën.

Finance transformation & global business services

Wij ondersteunen en adviseren de CFO en wereldwijde organisaties bij het creëren van een visie en strategie voor een toekomstbestendige financiële functie en de transformatie naar het gewenste niveau.

Managed services

We complement consultancy services and assist clients in the implementation and execution of processes. We offer solutions to challenges such as staff shortages, spikes in cyberattacks, and the shift to a hybrid IT environment.

Learn for a lifetime

Werken bij KPMG is uniek door de focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling en het bieden van kansen om door te groeien. Persoonlijke groei staat centraal bij KPMG. Als professional krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien door trainingen en opleidingen op vakinhoudelijke kennis, maar ook op soft skills.

Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je in projectteams aan uitdagende vraagstukken voor klanten in diverse sectoren, wat zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Word jij graag uitgedaagd en wil je werken in een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan? Dan zijn de finance & business services jobs van KPMG interessant voor jou! Met een combinatie van inhoudelijke expertise, strategisch inzicht en een passie voor transformaties, kun jij als professional bijdragen aan de groei en ontwikkeling van KPMG en zijn klanten.

Bekijk vacatures

Interesse?
Let’s meet Mark Polman

Interesse?
Let’s meet Mark Polman

Recruiter

31630896327 Mail mij Vacatures