Overslaan en naar de inhoud gaan

Inclusiviteit & diversiteit: come as you are

Bijna 3.900 collega’s brengen allemaal eigen, unieke perspectieven en ervaringen mee. Zo vullen we elkaar aan en creëren we nieuwe kansen: together, for better. Door open te staan voor elkaars inzichten en van elkaar te leren, groeit het vertrouwen in elkaar, ontwikkel je je als persoon en als team en kunnen we samen opkomen voor wat juist is.

 

Inclusiviteit, diversiteit & gelijkwaardigheid

Als medewerker van KPMG kun je jezelf zijn én jezelf laten zien. We streven naar een zo divers en inclusief mogelijke cultuur: dat is voor ons een vanzelfsprekend doel. En daar werken we elke dag aan. We willen ook een werkgever zijn met gelijke kansen voor iedereen en waar elke collega zich thuis voelt. Die veilige thuishaven creëren we onder meer samen met onze diversiteitscommunities op het gebied van pride, gender, ability, cultural diversity en generations. Dit alles draagt bij aan een klimaat vol creativiteit en vernieuwing waarin je optimaal kunt samenwerken.                                      

Stephanie Hottenhuis, CEO KPMG Nederland: “Ik geloof dat er alleen echte vrijheid bestaat als er ook gelijkheid is. Gelijke kansen hebben positieve impact op het individu én de samenleving. Het stimuleert talent, welvaart en vooruitgang.”

83

verschillende nationaliteiten

8

diversiteitsevenementen per jaar

5

diversiteitsnetwerken

Een veilige werkomgeving voor iedereen

Het is heel belangrijk dat je je bij KPMG veilig voelt om jezelf te zijn en jezelf te uiten. En ook dat je het naar je zin hebt én dat je voelt dat je erbij hoort. Dat zijn voorwaarden om prettig te werken en te groeien. Daarom bouwen we steeds aan een veilige omgeving waarin je mag leren en experimenteren, waarin je vanuit jouw expertise kunt bijdragen en waarin al jouw ideeën welkom zijn. Vooroordelen halen we zo veel mogelijk uit onze processen, met als doel dat iedereen kan rekenen op gelijke behandeling en dezelfde kansen. Ook hebben we aandacht voor welzijn en coachen we medewerkers en leidinggevenden. Samen bouwen we dagelijks aan een toekomstbestendig KPMG waar iedereen welkom is.

Inclusiviteit & diversiteit: onze communities

Diversiteit vieren en opkomen voor wat belangrijk is. Dat gaat bij KPMG hand in hand. Vijf actieve communities helpen daarbij.

Diversiteitsnetwerken

Pride

Je vindt bij ons een grote regenboogcommunity en daar zijn we trots op. KPMG Pride en de Rainbow Squad zetten zich op allerlei fronten in voor een fijne en veilige werkomgeving voor alle LHBTIQ+’ers.

Ability

Carrière maken met een beperking, (chronische) ziekte of neurodiversiteit? Je bent meer dan welkom bij KPMG. En we kijken met jou naar passende ondersteuning, begeleiding of aanpassingen.

Cultural

Je culturele achtergrond is deel van je. Ook op het werk. Bij ons krijg je de ruimte om je cultuur te beleven, uit te dragen en te vieren op de manier die jij wilt. Onze Cultural Diversity Board stimuleert bewustwording, ontmoeting en diversiteit op

Gender

Gender equality is een belangrijk thema. Met KPMG Inclusive brengen we talentvolle vrouwen met elkaar in contact en stimuleren we groei en ontwikkeling voor meer vrouwen aan de top.

Generation

Of je nu 18 bent, 60+ of iets daartussenin: bij KPMG ben je welkom en heb je generatiegenoten om mee op te trekken en mee te sparren. Speciaal voor collega’s onder de 31 zijn er KPMG Young en Young Board Now.

Proud to be… Wyome, Patrick and Tsi Kwan

In “Proud to be…” we interview colleagues from the LGBTQI+ community, putting them in the well-deserved spotlight. Within KPMG everyone should be able to come as they are. That is why we strive for an inclusive culture and work environment where you can be yourself, feel valued and do work that matters.

Lees het hele verhaal

KPMG Inclusive brengt vrouwen naar de top

Vijf diversiteitsnetwerken zorgen binnen KPMG voor de zichtbaarheid van belangrijke diversiteitsonderwerpen. KPMG Inclusive is één van die netwerken, en zet zich in voor (gender)diversiteit. Collega's Kim en Marilijn vertellen over het ontstaan en de doelen van het netwerk.

Lees het hele verhaal

Culturele diversiteit binnen KPMG vieren en meetbaar maken

Rachida Lakhal is actief in het cultural diversity netwerk van KPMG. Zij zet zich samen met zes andere collega’s in voor culturele diversiteit binnen KPMG.

Lees het hele verhaal

Is KPMG iets voor jou?

Vind jij diversiteit en inclusiviteit op de werkplek net zo belangrijk als ons? Dan is een baan bij KPMG misschien wel iets voor jou. 

Bekijk onze vacatures

Of ga direct naar de vacatures per vakgebied: