Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit & assurance vacatures

Audit & Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Wij helpen toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken. Voor de maatschappij. Voor Nederland. Voor de wereld. Van audit tot digital assurance en sustainability.

Bekijk vacatures

Audit & assurance vacatures

Audit & Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Wij helpen toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken. Voor de maatschappij. Voor Nederland. Voor de wereld. Van audit tot digital assurance en sustainability.

Bekijk vacatures

Groei verder als auditor of consultant in assurance

Audit & assurance-vacatures bij KPMG omvatten zoveel meer dan het controleren van jaarrekeningen. Met meer dan 1500 collega’s in dit vakgebied – zowel auditors als consultants – en de grootste bedrijven en mooiste publieke organisaties als klant, gaat er voor jou een wereld open.

Naast de traditionele auditwerkzaamheden spelen ook moderne aspecten een essentiële rol in onze aanpak. Als auditors richten we ons op het identificeren van diverse cybercrime-risico's, een integraal onderdeel van het controleproces van jaarrekeningen. Daarnaast geven tools zoals process mining ons diepgaand inzicht in bedrijfsprocessen, terwijl continuous auditing zorgt voor scherp en real-time inzicht.

We zijn voortdurend bezig met innovatie binnen het auditdomein en gebruiken bijvoorbeeld de sentimentanalyse om de taal en het sentiment in jaarverslagen van Nederlandse beursgenoteerde bedrijven in balans te brengen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kansen op het gebied van non-financial assurance, IT audit, sustainability en ESG audit, reporting en digital audit. Er is zeker een audit & assurance-vacature die bij jou past. Of je nu al ervaring hebt of starter bent: bij KPMG groei je altijd verder.

Laat je inspireren door onze blogs

Werken bij Cyber in de Audit

Consultants Timo Spits en Maurice van den Boogert vertellen over hun werk in het Cyber in de Audit-team.

Werken aan innovaties in de Audit

Tessa Abma vertelt over haar werk als productowner bij Digital Assurance & Innovation.

Werken aan continuous auditing

Sophie van Vliet, manager Audit, en Quenton Martes, senior manager IT Assurance, vertellen over het werken aan continuous auditing.

Werken met process mining in de Audit

Evelien Schumacher is senior consultant Data & Analytics bij KPMG. Zij vertelt samen met Muddasser Hameed, manager Audit, over hun ervaringen met process mining.

Hoe verandert AI het werken in de Audit bij KPMG?

Chris Hutten, Data & Analytics Manager, vertelt hoe nieuwe technologie het werken in de audit verandert. En waarom dat zijn werk zo leuk maakt.

Werken bij Sustainability Reporting & Assurance

Miele van Vuuren en Ciaran Robbins zijn respectievelijk senior manager en manager bij KPMG Sustainability Reporting & Assurance. Zij vertellen over het werken in een zich snel ontwikkelend vakgebied.

Waar ligt jouw interesse?

Financial audit

Reageer op een van onze audit & assurance-vacatures en draag als auditor bij aan vertrouwen en zekerheid. En werk bijvoorbeeld samen met luchtvaartmaatschappijen, musea, omroepen of banken en verzekeringskantoren.

IT-audit & advisory

Voer IT-audits uit en adviseer organisaties over de beheersing van IT-systemen, de inrichting van hun IT-organisatie en over cybersecurity en privacy. Klinkt interessant? Ontdek onze audit & assurance-vacatures.

Digital audit

Werk mee aan slimme digitale tools die audits nog beter en betrouwbaarder maken, zodat auditors kunnen focussen op vraagstukken waarvoor inzicht en creativiteit nodig zijn. Vind snel de audit & assurance-vacature die bij jou past.

ESG audit & sustainability assurance

Ondersteun klanten met ambities op het gebied van circulaire economie, transparantie over de supply chain, sustainability assurance en true value. Dit zijn audit & assurance-vacatures met impact.

Vind de perfecte audit & assurance-vacature voor jou

Als je werkt als registeraccountant of ambities hebt in een van de andere audit & assurance- jobs, is KPMG voor jou hoogstwaarschijnlijk een bekende naam. Eén van de Big 4. Maar waar we net zo trots op zijn en wat je misschien nog niet wist: de menselijke en informele cultuur, waar je helemaal jezelf mag zijn zoals je bent. Waar prestaties teamwork zijn en waar collega’s oprecht benieuwd zijn naar hoe het met je gaat. En waar iedereen met audit & assurance-werk, van audit trainee tot partner, een initiatief of verandering in gang kan zetten. Oftewel: een werkomgeving die jou uitnodigt en uitdaagt om het beste uit jezelf te halen.

Ben je benieuwd naar vacatures in onze andere vakgebieden? Bekijk dan ook eens deze vacatures:

Ik voel me gehoord. Het maakt niet uit met wie ik in gesprek ben. Een trainee, een partner of iemand dicht bij de board, mijn mening wordt serieus genomen.

Anouar Said, manager sustainability reporting & assurance

Dit waarderen je collega’s aan KPMG

  • Structuur én innovatie. Stap in een team waar alles meteen goed loopt dankzij onze gestructureerde werkwijze en toepassing van best practices. Maar ervaar ook de ruimte voor innovatie, bijvoorbeeld als digital auditor of sustainability auditor.
  • Teamwork. Je werkt samen in teams met ambitieuze starters én ervaren professionals met verschillende audit & assurance-jobs én diverse culturele achtergronden. De perfecte omgeving om je kennis over te dragen en zelf steeds bij te leren.
  • Een leven lang leren. Over leren gesproken: een stap verder, hoger of opzij kan altijd. Dankzij de Audit Foundations en de Advisory Academy bouw je daarvoor de juiste vaardigheden op, en jouw persoonlijke development manager helpt je in je ontwikkeling.
  • Veel te kiezen. Wil je voor één type klant werken? Of heb je juist liever een mix? Specialiseer je je in financial audits? Of juist in duurzaamheid, digital innovation of IT audits? Of ontwikkel je je tot een trusted advisor? Alles is mogelijk in audit & assurance-werk.
  • Sociaal. Hoe leuk is het om je collega’s te leren kennen tijdens activiteiten die niks met werk te maken hebben! Ga mee op de KPMG Get-Together, sluit aan bij een etentje of doe mee aan een van de vele andere events.

Audit Traineeship

Ontdek de veelzijdige wereld van audit en KPMG via een van onze vier trainee-tracks. Je specialiseert je in financial audit, IT-audit, ESG-audit of digital audit. Daarnaast haal je je postmaster tot registeraccountant (RA) of register-EDP-accountant (RE). Een mooie start van jouw carrière als auditor.

Ontdek jouw mogelijkheden

Stages & scripties

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van audit & assurance bij KPMG? Bekijk onze stage- en scriptiemogelijkheden.

 

Vacatures voor stagiairs, starters en trainees

Interesse?
Let’s meet Vincent Mossing

Interesse?
Let’s meet Vincent Mossing

Recruiter

31620875099 Mail mij Bekijk vacatures