Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit traineeships

Als audit trainee bij KPMG kun je veel kanten op. Audit gaat over het geven van vertrouwen. Help onze klanten in het omdenken van de dingen juist doen, naar de juiste dingen doen. Zo geef je toonaangevende organisaties de kans om duurzame keuzes te maken. Voor de maatschappij, voor Nederland en voor de wereld. Een groot verschil maken. Dat doe je als audit trainee bij KPMG.

Kies je eigen pad

Op basis van jouw interesses, kies jij het pad dat het beste bij jou past en ontwikkel je je tot financial auditor, IT auditor, digital auditor (met focus op innovatie) of ESG auditor (met focus op sustainability). Tijdens het traineehsip staat jouw ontwikkeling centraal. Je doet veel auditervaring op én je ontwikkelt belangrijke competenties. 

Bekijk traineevacatures

Werken en deeltijd-wo-opleiding

Naast je werk en je ontwikkeling bij KPMG volg je één dag per week college aan een universiteit naar keuze om de juiste diploma’s te halen voor de rest van je carrière. Je sluit af met een postmasteropleiding. Sommige trainees halen daarvoor nog een premaster en master.

Traineeprogramma op maat

Wist je dat het niet uitmaakt welke hbo- of wo-vooropleiding je hebt gedaan? Natuurlijk is accountancy, control, economie of bedrijfskunde handig, maar er zijn ook genoeg trainees met een totaal andere achtergrond. Van biochemie tot information science tot de hogere hotelschool! Iedereen is anders en jouw motivatie is het allerbelangrijkst.

Hoe lang duurt een Audit Traineeship?

Het programma maken we helemaal op maat voor jou. Gemiddeld duurt een Audit Traineeship vierenhalf jaar. Maar het kan ook langer of korter duren, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Wat audit trainees leuk vinden aan KPMG

  • Enorm veel leren. Je leert zowel 'on the job' als tijdens de Audit Foundations. Dit zijn meerdere dagen per jaar waarop je samen met andere trainees werkt aan auditonderwerpen en persoonlijke ontwikkeling.
  • Vrienden maken. Je start altijd samen met andere trainees. Regelmatig ontstaan er hechte groepen die ook later in het traject contact blijven houden.
  • Postmaster halen. Je start direct met een wo-opleiding tot registeraccountant en krijgt een development manager en een buddy toegewezen die je helpen om jouw doelen te bereiken.
  • Afwisseling en impact. Je werkt aan diverse opdrachten voor uiteenlopende klanten. Je helpt bedrijven groeien door het juiste te doen.
  • Jong en sociaal. YOUNG KPMG organiseert regelmatig sociale activiteiten en Young Board Now vertegenwoordigt de stem van jonge collega’s in het bestuur.
  • Informele cultuur. Bij ons kom je erachter dat accountants gewoon heel leuke, creatieve en toegankelijke mensen zijn!

Vier specialisaties in audit

Start je als audit trainee bij KPMG? Dan zijn de mogelijkheden om te leren en je te ontwikkelen eindeloos. Binnen ons Audit Traineeship richt je je op een van de specialisaties binnen audit. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk de video!

Bekijk traineevacatures

Welk Audit Traineeship past bij jou? Maak kennis met onze buddies.

Financial Audit Traineeship

Jaarrekeningen controleren, hoe veelzijdig is dat? Je ontdekt het tijdens je traineeship. Ondertussen haal je jouw diploma tot registeraccountant (RA).

IT Audit Traineeship

IT wordt steeds groter, geavanceerder en belangrijker. Wil jij bedrijven helpen hun IT-organisatie op orde te houden en ondertussen je RE-kwalificatie halen?

Digital Audit Traineeship

In de auditwereld liggen volop innovatiekansen. Help jij mee ze te benutten? Bouw mee aan tools die het werk efficiënter en nóg betrouwbaarder maken.

ESG Audit Traineeship

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must voor elk bedrijf. Jij ontwikkelt je tot sustainability auditor en controleert hoe duurzaam organisaties écht zijn.

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het Audit Traineeship maar weet je niet welke track je moet kiezen? Geen zorgen! Wij helpen je kiezen en kijken samen wat het beste bij jou en jouw talent past. Solliciteer op een van de vacatures of neem contact op met onze recruiter. Of ontdek één van onze andere vacatures

Interesse?
Let’s meet Veera Hyytiainen

Interesse?
Let’s meet Veera Hyytiainen

Recruiter

31657226226 Mail mij Vacatures