Overslaan en naar de inhoud gaan

Accountancy vacatures

Bekijk vacatures

Ontdek de wereld van accountancy

Welkom bij KPMG, waar de wereld van de accountancy volop mogelijkheden biedt en waar er altijd wel een accountancy vacature tussen zit die bij jou past. Als accountant bij KPMG maak je deel uit van een toonaangevend internationaal bedrijf dat actief is in 152 landen en wereldwijd meer dan 189.000 getalenteerde professionals in dienst heeft. Bij KPMG draait alles om het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van audit, (ESG) assurance en advies. En we bieden nog meer, want bij KPMG in Nederland hebben we ook uitgebreide accountancydiensten. We streven ernaar om innovatieve benaderingen en diepgaande expertise te integreren om echte resultaten te leveren. We willen een positieve impact op de samenleving maken door het werk dat we doen. Door ons te richten op wat echt belangrijk is en als bewakers van de volgende generatie op te treden, inspireren we vertrouwen en stimuleren we verandering. 

 

Jouw rol als accountant

Als accountant bij KPMG ben je betrokken bij het toepassen van onze audit- en accountingpraktijken en -methodologieën bij klantprojecten. Je voert externe en interne audits uit voor private bedrijven, non-profitorganisaties, overheidsinstanties en multinationals. Daarnaast analyseer je complexe boekhoudkundige vraagstukken. Je werkt in multidisciplinaire teams van hoogopgeleide professionals die hun expertise en inzicht gebruiken om klanten op maat gemaakt zakelijk advies te geven en hen door de complexiteit van lokale en internationale kwesties en regelgeving te loodsen.

Ga jij aan de slag als auditor bij KPMG? Dan kom je terecht in een jong en dynamisch team waarin veel sociale activiteiten worden georganiseerd. Samen werken we hard, maar er is ook ruimte voor plezier en het opbouwen van sterke relaties met collega's. Ontdek onze accountancy vacatures.

Explore the human side of Audit & Assurance

Ontdek meer

Je persoonlijke en professionele ontwikkeling als auditor bij KPMG

Ons streven naar uitmuntendheid in dienstverlening maakt KPMG tot een referentie voor zowel onze klanten als getalenteerde professionals zoals jij. Bij KPMG vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling van groot belang. Je zult elke dag nieuwe dingen leren, zowel op het werk als met behulp van de Audit Academy. We bieden niet alleen training op het gebied van auditvaardigheden, maar ook op het gebied van soft skills. Bovendien begin je direct met het studeren voor het behalen van je titel als registeraccountant, en je krijgt een coach die je ondersteunt bij het behalen van je doelen en het groeien naar een managementpositie bij KPMG.

Stap jij in de wereld van accountancy bij KPMG? Neem een kijkje bij onze accountancy vacatures.

Bekijk vacatures

Wil je liever verder kijken naar vacatures in één van onze andere vakgebieden? Dat kan natuurlijk ook: 

Interesse?
Let’s meet Vincent Mossing

Interesse?
Let’s meet Vincent Mossing

Recruiter

31620875099 Mail mij Vacatures