Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacatures business services

We zijn op zoek naar de beste mensen. Help mee om de impact van KPMG te verhogen en zorg ervoor dat de organisatie goed functioneert. Van Marketing & Communicatie, HR en IT Services tot Legal, Facilities en Office Management & Planning.

Bekijk vacatures

Vacatures business services

We zijn op zoek naar de beste mensen. Help mee om de impact van KPMG te verhogen en zorg ervoor dat de organisatie goed functioneert. Van Marketing & Communicatie, HR en IT Services tot Legal, Facilities en Office Management & Planning.

Bekijk vacatures

Een job in business services: maak het verschil voor bijna 3900 collega’s 

Als professional in business services ben jij een van de 'schatbewaarders' van KPMG. Samen met collega’s bescherm je wat van waarde is in onze organisatie. Of dat nu gaat om onze mensen, merkbeleving, kwaliteit, financiële middelen, IT-systemen, gebouwen of intellectuele eigendommen. Onderschat jouw impact niet: met bijna 3900 collega’s en 12 kantoren is er elke dag kans om een groot verschil te maken. Ga jij de uitdaging aan? 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kansen binnen onze andere vakgebieden. Bekijk ook deze vacatures:

Vacatures business services bij ons Big 4-kantoor 

Werken in business services betekent dat je voor onze eigen organisatie werkt. Dat is werken op topniveau. Jouw ‘klanten’ zijn je collega’s: talentvolle, slimme en innovatieve accountants, consultants en andere professionals. En net zoals we klanten uitdagen om duurzaamheid te verankeren in alle keuzes die ze maken, dagen we jou ook uit om dat te doen. Of je nu als recruiter werkt aan een inclusief wervingsproces of als facility manager voedselverspilling tegengaat: jij speelt een sleutelrol in het toekomstbestendig maken van KPMG, de meest menselijke en informele van de Big 4-kantoren in accountancy en consultancy. 

Dit waarderen je collega’s aan KPMG 

 • Veel leren en groeien. Je team telt veel specialismen en je hebt altijd sparringpartners om je heen. 
 • Informeel en inclusief. Al die accountants en consultants blijken als je met ze samenwerkt hartstikke leuke, toegankelijke en diverse mensen te zijn. 
 • Complexe vraagstukken. De bijzondere structuur met 200+ partners (medeaandeelhouder) zorgt altijd voor nieuwe uitdagingen. 
 • Uitvoeren én adviseren. Bijna alle collega’s van business services hebben ook een adviserende rol. Je wordt echt gezien als specialist in jouw vak. 

Business Services Academy: ontwikkel je skills 

Doorgroeien is bij KPMG vanzelfsprekend. Wat jouw functie ook is en in welk team je ook zit, er is altijd een nieuwe horizon om te ontdekken. De Business Services Academy ondersteunt je daarbij. Via de academy ontwikkel je skills die essentieel zijn in jouw carrière binnen business services. Denk aan trainingen zoals: 

 • Driving personal growth
 • Feedback conversations
 • Develop powerful presentations
 • Structure your project
 • Building resilience
 • Present your story
 • Step up in the team 

Waar ligt jouw interesse?

Brand, reputatie & marketing

Pak de uitdaging op om ons merk verder te versterken en onze business te vergroten. Ga aan de slag als marketeer of communicatiespecialist. Werk mee aan aansprekende campagnes en ontwikkelprogramma’s voor alle doelgroepen van KPMG.

Business Service Center

Een grote organisatie is als een kleine stad: er gebeurt ontzettend veel. Zorg met jouw interne support dat alles in goede banen loopt en dat alle collega’s hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

HR

Elke dag een performance van hoog niveau leveren vraagt om de beste mensen. Daarom investeren we veel in opleiding en ontwikkeling en zijn we altijd op zoek naar talent. Genoeg uitdaging voor jou als HR-collega. Bekijk onze vacatures bij HR.

Facilities

Een schone, fijne en veilige werkomgeving? Bij facilities zorg je dat dat voor je collega’s tot in de puntjes verzorgd is. De kantoorinrichting, het bedrijfsrestaurant en de veiligheid zijn voorbeelden van waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Finance

Ontdek onze business services-vacatures voor financials. Jij zorgt ervoor dat we het financiële plaatje ook intern goed geregeld hebben. Je bent niet alleen boekhouder, maar ook de adviseur voor de organisatie bij investeringen en businessplannen.

Legal

Wet- en regelgeving: elk bedrijf heeft ermee te maken. Onze Legal-afdeling heeft een belangrijke rol in het mogelijk maken van (digitale) innovaties. Verdiep je als jurist bijvoorbeeld in onderwerpen als privacy, data en technologie.

IT

KPMG helpt klanten met digitaal transformeren. Daarvoor moeten en willen we zelf state of the art zijn op dit gebied. De IT-afdeling zorgt hiervoor. Er liggen kansen voor jou binnen IT, grijp je ze aan? Check de IT vacatures voor business services.

Quality & risk management

Als groot bedrijf heeft KPMG ook een grote verantwoordelijkheid. Richting onze collega’s, onze klanten en de maatschappij. Verzeker jij dat we ons houden aan standaarden?

Officemanagement & planning

Een soepel draaiende en gestroomlijnde organisatie. Geeft dat jou ook zo veel voldoening? Solliciteer op een van de business services-vacatures en start als projectmanager, secretaresse of planner.

Markets

Alle sales en salesondersteuning vind je hier. Werk jij samen met collega’s mee aan de duurzame groei van KPMG? Reageer snel op een van onze business services-vacatures bij markets.

Stages & scripties

Jij leert van KPMG, maar KPMG leert ook van jou. Ben je op zoek naar een stage of ben je net afgestudeerd? Bekijk onze vacatures, er zit vast iets voor je tussen.

Bekijk vacatures

Interesse?
Let’s meet Carmen Keers

Interesse?
Let’s meet Carmen Keers

Recruiter

31657492000 Mail mij Vacatures