Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat biedt KPMG jou?

Het verschil maken kan overal, maar een groot verschil maken? Dat kan maar op een paar plekken. KPMG is zo’n plek. We zitten aan de tafels waar de toekomst wordt bepaald. En jij bent uitgenodigd! Samen lossen we actuele vraagstukken op. Daar kunnen we unieke kennis, ervaring en inzichten van slimme, innovatieve en gedreven mensen goed bij gebruiken. Inzichten van jou. Daarom creëren we een prettige en gezonde werkomgeving, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Kom jij bij KPMG werken? Dan kun je dit verwachten:

Make your mark

Unieke inzichten komen van unieke mensen. Daarom ligt bij KPMG al vanaf je eerste dag de focus op jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Om te zorgen dat jij je snel thuis voelt, staat er een uitgebreid onboardingprogramma voor je klaar.

 • Je leert KPMG kennen.
 • Je bouwt snel een interessant netwerk op.
 • Je gaat samen met een coach en inspirator op zoek naar jouw persoonlijke purpose.

Wat drijft jou? Dit dient als kompas voor jouw bijdrage aan onze organisatie, onze klanten en de maatschappij. Hoe groot die bijdrage is, bepaal je helemaal zelf. Ondernemerschap moedigen we aan. Heb je een goed idee? Dan kan dat zomaar uitgroeien tot een nieuw project, product of een nieuwe afdeling.

Learn for a lifetime

Wij werken iedere dag aan innovatie en vooruitgang. Om het beste uit jezelf te halen, is de drive om jezelf te blijven ontwikkelen het allerbelangrijkst. Daarom heb je bij ons alle ruimte om kennis op te doen die een leven lang meegaat. Dat doe je nooit alleen; er is altijd iemand met wie je jouw ontwikkeltraject kunt bespreken en vormgeven.

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je de kans om je via studies, cursussen en workshops te ontwikkelen. Hierin doe je de meest actuele kennis op en ontdek je de modernste technieken. Dat levert ons de inzichten van morgen op, die we gebruiken om onze klanten vandaag het beste advies te bieden.  

>>Lees meer over jouw ontwikkel- en carrièremogelijkheden bij KPMG. 

Een gezonde hybride werkplek

Je kunt rekenen op een gezonde werkomgeving, op kantoor én thuis. We vinden het belangrijk dat hybride werken ook in de praktijk goed werkt. Daarom kun je rekenen op:

 • De mogelijkheid om vier weken per jaar vanuit het buitenland te werken, bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres.
 • Een bureau, stoel en monitor om jouw werkplek thuis in te richten.
 • Een thuiswerkvergoeding van € 2,15 netto per dag.

Bij een gezonde werkplek hoort ook een gezonde levensstijl. Wil je sporten in de gym op het kantoor in Amstelveen? Of liever korting op een sportschool bij jou in de buurt? De keuze is aan jou. Daarnaast ontvang je korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea en op coaching, en kun je deelnemen aan verschillende gezondheids- en vitaliteitsprogramma’s.

Samen plezier hebben

Met collega’s plezier hebben, successen vieren en ontspannen is onmisbaar. Op vrijdagmiddag ben je van harte welkom om het weekend in te luiden met een borrel (en dat mag natuurlijk ook een alcoholvrij drankje zijn). Daarnaast organiseren we veel activiteiten waaraan je samen met je collega’s kunt meedoen. Bijvoorbeeld:

 • Een jaarlijks zomerfeest.
 • Sportieve events, zoals deelname aan marathons en het KPMG-hockey-, voetbal- én volleybalteam.
 • Golfclinics, kookworkshops en meer.
 • Masterclasses over actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, innovatie of blockchain.

 

Balans tussen werk en privé

Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk. Dit stimuleren we zowel op kantoor als daarbuiten. Je krijgt, op basis van een fulltime contract, 30 vakantiedagen. Wil je er meer? Dan kun je deze bijkopen vanuit jouw Benefits on Demand-budget. En in de zomermaanden juli en augustus start je het weekend om 15.00 uur met Jump Start Friday.

Daarnaast zijn er verschillende verlofregelingen die je, afhankelijk van jouw situatie en wensen, kunt aanvragen. En feestdagen zoals Hemelvaartsdag of Tweede Pinksterdag kun je inruilen voor een andere feestdag naar keuze. Zoals het Eid-al-Fitr / Ramazan Bayramı (Suikerfeest), Holi of Chinees Nieuwjaar.

Sporten en ontspannen in The Work Out

Ga je werken in Amstelveen? Dan is The Work Out straks misschien wel je nieuwe gym. In dit gezondheids- en vitaliteitscentrum kun je terecht voor sport, ontspanning en een bezoek aan een fysiotherapeut. Volg een groepsles yoga, HIIT, hardlopen of kickboksen. Sport je liever in je eigen tempo? Er zijn altijd trainers aanwezig die je kunnen helpen bij jouw persoonlijke trainingsplan en oefeningen.

Wil je even ontspannen? In de lounge is er ruimte voor een potje poolen, tafeltennis of -voetbal. Ben je toe aan stilte of een moment voor jezelf? Kies een van de privéruimtes voor een meditatie, rustmoment of gebed.

Onbeperkt toegang tot een erkende psycholoog via OpenUp

Bij KPMG hebben we ook aandacht voor je mentale welzijn. Zit je ergens mee, groot of klein, op je werk of privé? Dan kun je laagdrempelig een consult boeken bij een erkende psycholoog via OpenUp.

En niet te vergeten …

Je krijgt van ons natuurlijk:

 • Je salaris, een onkosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Een laptop, telefoon en, afhankelijk van je functie en contract, een auto, NS-businesscard of een vergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Een winstregeling: je deelt mee in de winst van KPMG.
 • Pensioensopbouw via Zwitserleven met een zogeheten Defined Contribution-regeling. KPMG legt maandelijks premie in, die Zwitserleven belegt. Zo groeit jouw pensioenkapitaal. Je hebt geen verplichte eigen bijdrage, dus je houdt elke maand geld over! Wel kun je kiezen om zelf periodiek extra in te leggen.

Come as you are

Als lid van de KPMG-familie mag je altijd jezelf zijn én jezelf laten zien. Graag zelfs. Jouw unieke inzichten zijn namelijk van onschatbare waarde voor onze klanten en je collega’s. Daarom werken we hard om een zo divers en inclusief mogelijke organisatie te zijn. Jij en je collega’s hebben één ding gemeen: de drive om het beste uit jezelf te halen. Op een manier die bij jou als individu past. Daardoor bruist KPMG van de energie. En van plezier. Vanaf je eerste dag ligt de focus op jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Daar heb jij je leven lang plezier van.

>> Lees meer over diversiteit en inclusiviteit

Wil jij werken bij KPMG?

Hebben we je weten te overtuigen en ga jij samen met ons aan de slag om actuele vraagstukken op te lossen voor onze klanten?

Bekijk vacatures 

Of ga direct naar de vacatures per vakgebied: