Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij KPMG! 

Bij KPMG heb jij vanaf dag één de touwtjes in handen wat betreft jouw ontwikkeling! Je krijgt de vrijheid om jezelf zowel op persoonlijk als op professioneel vlak te blijven ontwikkelen. Door de grote diversiteit aan specialismen, opdrachten en innovaties waar je bij betrokken bent, groei jij snel!

Wil jij graag de grenzen van jouw talenten verkennen en heb jij de ambitie om door te groeien? Dan kijken wij graag samen met jou mee naar de opties. Je kunt doorstromen naar een andere functie of jezelf verder specialiseren; het is allemaal mogelijk en afhankelijk van jouw ontwikkeling.

Continu ontwikkelen

Groei is ontzettend belangrijk, voor jou maar ook voor KPMG. Je wordt omringd door collega’s die net zo’n drive als jij hebben om het beste uit zichzelf te halen en constant vooruitgang te boeken. Daardoor bruist KPMG van de energie. En van het plezier. Vanaf je eerste dag ligt de focus op jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Daar heb jij je leven lang plezier van. Wij noemen dat ‘life long learning’.

Vanuit KPMG bieden wij jou in- en externe scholingsmogelijkheden en heb jij een jaarlijks opleidingsbudget tot jouw beschikking. Zo kun jij je ontwikkeling afstemmen op jouw ambities. Uiteraard sta je er niet alleen voor en krijg je  ondersteuning wanneer jij die nodig hebt. Altijd. Van een collega, mentor of trainer. Zo leer jij sneller en meer. Onze managers zijn namelijk ook coaches; we leren van en met elkaar.

Trainingsaanbod

KPMG heeft een uitgebreid aanbod aan trainingen, gefocust op business teams maar ook op strategische thema’s. Zo zijn er trainingen beschikbaar op het gebied van digitale transformatie en op het gebied van Environment, Social and Governance (ESG). Daarnaast is er een uitgebreid aanbod om jou te ondersteunen bij jouw professionele ontwikkeling. Zo heb jij voldoende mogelijkheden om jouw kennis te verbreden en word jij expert binnen jouw domein!

Werk je op één van onze supportafdelingen? Dan heb je toegang tot de Business Services Academy. Vanuit deze academy worden er verschillende trainingen aangeboden, van het ontwikkelen van je gesprekstechnieken en adviesvaardigheden tot het geven van goede presentaties en time management skills. Onze Learning & Development-afdeling biedt meerdere mogelijkheden, zodat iedere collega gelijke kansen heeft om zich te ontwikkelen.

Ook zijn er trainingen op het gebied van wellbeing. Ons wellbeing-aanbod biedt trainingen voor het verbeteren van je werk-privébalans en wij ondersteunen je bij het organiseren van je werk met een training in focusmanagement. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Digitaal leren

Naast het aanbod aan fysieke trainings- en opleidingsmogelijkheden heeft KPMG ook een groot aanbod als het gaat om digitale leermogelijkheden. Degreed is ons digitale en interne platform dat jou oneindig veel mogelijkheden biedt. Zo kun je een skillscan uitvoeren en hier vervolgens een gepersonaliseerd leerplan aan koppelen. Daarnaast hebben wij een aantal digitale bibliotheken, zoals onbeperkt toegang tot LinkedIn Learning en Plural Sight, waarmee jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Alle programma’s die wij hebben zijn een mix van face-to-face trainingen, virtuele trainingen en zelfgestuurd leren.

Audit curriculum

Als jij aan de slag gaat in de controlepraktijk, helpen wij jou graag om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen die bijdragen aan het leuker en gemakkelijker maken van jouw dagelijkse werk. KPMG’ers door heel Europa volgen een vergelijkbaar programma via het KPMG audit curriculum. Voor jou als auditor is er ook een verplicht programma om je professionele kennis en vaardigheden jaarlijks te onderhouden.

Advisory curriculum

We helpen je ook om jouw vaardigheden die horen bij jouw rol als consultant te versterken. In de advisory academy hebben wij een groot aanbod dat past bij het niveau waarop je werkt binnen KPMG. Adviseren, onderhandelen, pitchen, storytelling zijn topics waarin je je kunt ontwikkelen. We leren je het vak van consultant on-the-job en off-the-job.

De combinatie met jouw leerdoelen is gebaseerd op de basiscompetenties van een consultant binnen advisory. Je hebt de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen die aansluiten bij de onderwerpen waar jij jezelf in wilt ontwikkelen

Digital curriculum

Digitaal is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld. Daarom hebben we een uitgebreid digital curriculum waarmee je kunt werken aan je vaardigheden op het gebied van artificial intelligence (AI), machine learning (ML), transformatie en data. Als jouw interesse meer richting duurzaamheid gaat, kun je bij ons ook alle kanten op. Wij hebben ook een uitgebreid aanbod van trainingen op het gebied van ESG (Environment, Social and Governance).

ESG curriculum

Het ondersteunen van onze klanten bij hun ESG-transformatie is het krachtigste instrument dat we hebben om verandering te stimuleren en de samenleving echt te verbeteren. We zijn toegewijd aan het opbouwen van toekomstbestendige vaardigheden, expertise en innovatie die onze mensen in staat stellen om een impact te maken op wat belangrijk is. Deze reeks korte video's geeft je inzicht in wat ESG is en welke ESG-oplossingen KPMG aan onze klanten biedt. Het ultieme doel? Om je te helpen het gesprek op gang te brengen en je te laten praten over ESG!

Audit traineeships

Sta jij aan het begin van je carrière en wil jij jezelf klaarstomen om het echte bedrijfsleven in te gaan? Met een traineeship bij KPMG gaat dit gegarandeerd lukken! Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze audit & assurance traineeships staat jouw ontwikkeling centraal en groei je snel door de diversiteit aan opdrachten. Wil jij weten welk traineeship het best bij jou past?

Ontdek meer