Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit & Assurance Academy

Bekijk onze trainee vacatures

Als audit trainee bij KPMG kun je veel kanten op. Help onze klanten in het omdenken van het correct doen van dingen, naar dé juiste dingen doen. Zo adviseer je toonaangevende organisaties in het maken van duurzame keuzen binnen het audit vak. Voor de maatschappij, voor Nederland en voor de wereld. Een groot verschil maken. Dat doe je als audit trainee bij KPMG.

Kies je eigen pad in de Audit & Assurance Academy: accountant opleiding

Op basis van jouw interesses, kies jij het pad dat het beste bij jou past en ontwikkel je je tot financial auditor, of financial auditor met een IT-audit focus, digital auditor (met focus op innovatie) of ESG-auditor (met focus op sustainability). Je kunt zelfs kiezen voor een combinatie van de accountantsopleiding met een specifieke IT-Audit opleiding voor de RE-titel. Tijdens de Audit & Assurance Academy staat jouw ontwikkeling centraal. Je doet veel auditervaring op én je ontwikkelt belangrijke competenties. Daarom is de Audit & Assurance Academy de accountant opleiding van de toekomst.

Specialiseer je in één van onze vier tracks binnen de Audit & Assurance Academy

Als audit trainee bij KPMG zijn de mogelijkheden om te leren en je te ontwikkelen eindeloos. Binnen onze Audit & Assurance Academy richt je je op één van de specialisaties binnen audit. Meer weten over de Audit & Assurance Academy en de specialisaties? Bekijk de video!

Bekijk onze trainee vacatures

Werken en deeltijd-wo-opleiding

Naast je werk als audit trainee  bij KPMG volg je één dag per week college aan een universiteit naar keuze om de juiste diploma’s te halen. Je sluit af met een postmasterdiploma.

Audit trainee programma op maat

Wist je dat het niet uitmaakt welke hbo- of wo-vooropleiding je hebt gedaan? Natuurlijk is accountancy, control, economie of bedrijfskunde handig, maar er zijn ook genoeg trainees met een totaal andere achtergrond. Van biochemie tot information science tot de hogere hotelschool! Iedereen is anders en jouw motivatie is het allerbelangrijkst.

Hoelang duurt de Audit & Assurance Academy?

Het programma maken we helemaal op maat voor jou. Gemiddeld duurt de Audit & Assurance Academy vierenhalf jaar. Maar het kan ook langer of korter duren, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Wat audit trainees leuk vinden aan KPMG

  • Enorm veel leren. Je leert zowel 'on the job' als tijdens de Audit Foundations. Dit zijn meerdere dagen per jaar waarop je samen met andere trainees werkt aan auditonderwerpen en persoonlijke ontwikkeling.
  • Vrienden maken. Je start altijd samen met andere trainees. Regelmatig ontstaan er hechte groepen die ook later in het traject contact blijven houden en zelfs vrienden voor het leven worden.
  • (Post)master halen. Je start direct met een wo-opleiding tot registeraccountant en krijgt een development manager en een buddy toegewezen die je helpen om jouw doelen te bereiken.
  • Afwisseling en impact. Je werkt aan diverse opdrachten voor uiteenlopende klanten. Je helpt bedrijven groeien door het juiste te doen.
  • Jong en sociaal. YOUNG KPMG organiseert regelmatig sociale activiteiten en Young Board Now vertegenwoordigt de stem van jonge collega’s in het bestuur.
  • Informele cultuur. Bij ons kom je erachter dat accountants gewoon heel leuke, creatieve en toegankelijke mensen zijn!

Bekijk onze trainee vacatures

Waarom starten met de Audit & Assurance Academy van KPMG?

In deze video vertellen onze collega's Paul, Lotje, Fabian, Cem en Arina waarom zij hebben gekozen voor de Audit & Assurance Academy. 

Ontdek welke track binnen de Audit & Assurance Academy bij jou past

Financial Audit & Assurance Academy

Ontdek de veelzijdigheid van jaarrekeningen controleren tijdens onze inspirerende Academy! Ondertussen haal je ook nog jouw diploma tot registeraccountant (RA).

IT Audit & Assurance Academy

IT wordt steeds groter, geavanceerder en belangrijker. Wil jij bedrijven helpen hun IT-organisatie op orde te houden en ondertussen je RE-kwalificatie halen?

Digital Audit & Assurance Academy

In de auditwereld liggen volop innovatiekansen. Help jij mee ze te benutten? Bouw mee aan tools die het werk efficiënter en nóg betrouwbaarder maken.

ESG Audit & Assurance Academy

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must voor elk bedrijf. Jij ontwikkelt je tot sustainability auditor en controleert hoe duurzaam organisaties écht zijn.

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de Audit & Assurance Academy maar weet je niet welk pad je moet kiezen? Geen zorgen! Wij helpen je hierbij door samen te kijken wat het beste bij jou en jouw talent past. Solliciteer op één van de vacatures of neem contact op met onze recruiter.

Interesse?
Let’s meet Veera Hyytiainen

Interesse?
Let’s meet Veera Hyytiainen

Recruiter

31657226226 Mail mij Vacatures