Overslaan en naar de inhoud gaan

Gender equality

Wat jouw genderidentiteit ook is: je bent welkom bij KPMG zoals je bent. We helpen je graag om jouw ambities waar te maken en door te groeien. En ook om eventuele obstakels weg te nemen. De ene collega krijgt daar meer mee te maken dan de andere, bijvoorbeeld door vooroordelen. We werken er elke dag hard aan om het bewustzijn hierover onder alle collega’s te vergroten, onze processen zo eerlijk mogelijk te maken en iedereen gelijke kansen te bieden.

KPMG Inclusive

Op hoger managementniveau zijn vrouwelijke collega’s nog steeds in de minderheid en dat zien we graag meer in balans. Met KPMG Inclusive brengen we vrouwelijke collega’s bij elkaar om elkaar te leren kennen, te inspireren en te helpen. Daarnaast creëren we meer bewustwording over genderspecifieke thema’s.

Belangrijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Waardering en beoordeling van vrouwelijke kwaliteiten
  • Vrouwelijk leiderschap
  • Psychologische veiligheid in de werkomgeving

 

Sluit je aan bij ons netwerk

KPMG Inclusive is een veilig netwerk dat jou steunt, coacht en inspireert. Dit doen we op verschillende manieren: van female leadership events, zoals een ludiek theaterstuk en een lezing van onze CEO Stephanie Hottenhuis en andere vrouwelijke leiders uit het bedrijfsleven, tot kleinschalige koffieroulettes, ladies nights en female sponsorship. Er zijn zowel bijeenkomsten in het Nederlands als in het Engels. We helpen elkaar verder en verkennen samen hoe we patronen kunnen doorbreken voor meer gendergelijkheid.