Overslaan en naar de inhoud gaan

Deals vacatures

Bekijk vacatures

Kom werken bij deals

Wil jij bedrijven ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen in de verschillende stadia van een transactie? Dan zijn onze deals-vacatures interessant voor jou! De Deals-praktijk van KPMG is toonaangevend in meer dan 150 landen en werkt voor klanten variërend van multinationals tot start-ups. Onze werkzaamheden richten zich op het bespeuren van marktkansen en het in kaart brengen van risico’s tot financial due diligence en het analyseren van bedrijfsprocessen. KPMG is een voorloper in alle fases van het vormgeven van transacties. De diversiteit en uitdaging in projecten bieden jou een dynamische werkomgeving waarin jij kunt bijdragen aan de succesvolle realisatie van (inter)nationale transacties en grote impact kunt maken voor organisaties.

Kom jij werken in de deals-praktijk van KPMG? Dan stellen wij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal om je volledige potentieel te bereiken en uit te blinken in jouw talenten. We bieden je toegang tot een grote diversiteit aan trainingen en opleidingen en begeleiding van ervaren mentoren. Daarnaast hebben wij uitstekende doorgroeimogelijkheden met een duidelijk carrièrepad naar leidinggevende functies en doe jij ervaringen en connecties op waar jij de rest van je carrière profijt van hebt.

Ben jij een echte teamspeler met ambitie en motivatie om samen met andere getalenteerde professionals succesvolle projecten vorm te geven? Bekijk dan onze deals-vacatures en draag met jouw unieke ervaringen en perspectieven bij aan het succes van onze deals-praktijk.

Bekijk vacatures

Subteams

Mergers & acquisitions

Wij werken binnen het middensegment van de markt aan (inter)nationale fusies en overnames voor zowel private equity, large corporates als familiebedrijven.

Transaction services

Wij verrichten financiële due diligence bij fusies, overnames, herfinancieringstransacties of IPO's. We zorgen ervoor dat de klant de belangrijkste aspecten van een deal begrijpt.

Deal execution

Wij helpen bij het realiseren van de beoogde waarde van de deal voor zowel separaties als integraties.

Corporate finance & valuation

Wij bieden een breed scala aan waarderinggerelateerde diensten, ondersteuning bij herstructureringen en uitgebreide corporate finance-dienstverlening voor gespecialiseerde sectoren.

Deal & growth

Als onderdeel van commerciële due diligenceprocessen ondersteunen wij organisaties weloverwogen beslissingen te nemen tijdens een overname.

Deals Traineeship

De mooiste transacties, complexe dealstructuren, internationale cliënten en unieke onderhandelingen: als Deals-trainee maak je alle stadia van een deal mee.

Bekijk vacature

Ben je nieuwsgierig naar de projecten waaraan we werken en de oplossingen die we klanten bieden? Lees hier meer.