Overslaan en naar de inhoud gaan

Strategy & operations vacatures

Dit is werken bij strategy & operations

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Duurzaamheid (ESG), veranderende klantwensen en digitalisering vragen van organisaties om flexibel (agile) en efficiënt te zijn. Als lid van het strategy & operations-team bij KPMG help je organisaties om te veranderen, te groeien, aan te passen of te reageren op al deze complexe ontwikkelingen. Samen met het team ondersteun je organisaties bij het definiëren van hun ambitie en het ontwikkelen van innovatieve strategieën. Je helpt organisaties bij het verankeren van flexibiliteit, klantgerichtheid en operationele excellentie. Spreekt dit jou aan? Dan zijn onze strategy & operations jobs of onze operations strategy jobs zeker iets voor jou.

Het strategy & operations-team bestaat uit meer dan 200 professionals binnen verschillende subteams. Er zijn vier teams die zich richten op een markt (financial sector, health, public sector en corporate clients ) en vier teams die zich richten op een propositie (deals & growth, people & change, customer & brand en strategy & innovation). Binnen een van de teams van strategy & operations ontwikkel je je tot specialist in een markt of in een propositie. Binnen KPMG werken we veel in multidisciplinaire teams waarin we onze eigen expertise combineren met proces- en sectorkennis uit andere teams.

In onze opdrachten werken wij vaak nauw samen met onze klanten gedurende het ontwerp en de implementatie. Daarbij putten wij uit de brede ervaring van KPMG in de sector op het gebied van grootschalige transformatie, verandermanagement, fusies en overnames, bedrijfs- en financiële herstructureringen, fiscale structurering en risicobeheersituaties. Meer weten? Ontdek onze strategy & operations jobs.

Bekijk vacatures

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kansen in één van onze andere subteams. Bekijk ook deze vacatures: 

Toch liever vacatures bekijken binnen onze andere vakgebieden? Ga dan naar: 

 

Teams binnen strategy & operations

Financial sector

Wij helpen banken, verzekeraars, investeerders en vastgoedpartijen klaarstomen voor een ‘future fit’ financial sector. Dit doen wij door het opstellen van de strategie, maar ook door het begeleiden van grootschalige transformaties.

Health

Help jij mee het zorglandschap te verbeteren en transformeren? Wij ondersteunen zorgaanbieders en overheden met strategische vraagstukken, effectief beleid en het beheersbaar maken van (financiële) risico’s door technologische ontwikkelingen en ESG.

Public sector

Wij helpen organisaties in de publieke sector – zoals ministeries, uitvoeringsorganisaties en woningcorporaties – bij het oplossen van complexe en urgente maatschappelijke vraagstukken.

Corporate clients

Wij ondersteunen klanten bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën om hun organisatie toekomstbestendig te maken in complexe en meer digitale omgevingen. We helpen met bedrijfsstrategie en transformatie, waardecreatie en supply chain.

People & change

Wij adviseren het leiderschap en influencers in organisaties. Dit doen wij door het realiseren van hun ambities en te werken aan cultuur, gedrag en het bewustzijn van medewerkers.

Customer & brand

Help jij organisaties bij het realiseren van een onderscheidende, merkspecifieke klantstrategie en operatie? Wij zorgen ervoor dat organisaties aantrekkelijker worden voor de consument.

Strategy & innovation

Wil jij leiders ondersteunen in het heroverwegen van de manier waarop ze opereren en meetbare waarde leveren aan organisaties door middel van innovatie? Dan zijn de operations strategy jobs interessant voor jou.

Deal & growth

Wij adviseren private equity-partijen en corporates over overnames, investeringen en strategische vraagstukken. Dit doen wij door het evalueren van targets, het analyseren van marktontwikkelingen en het definiëren van (groei)strategieën.

Interesse?
Let’s meet Mark Polman

Interesse?
Let’s meet Mark Polman

Recruiter

31630896327 Mail mij Vacatures