Overslaan en naar de inhoud gaan

Risk & regulatory-vacatures

Bekijk vacatures

Dit is werken bij risk & regulatory

In een wereld waarin veranderingen snel om zich heen grijpen is risicomanagement essentieel om organisaties goed voor te bereiden op nieuwe kansen en uitdagen die zich voordoen. Organisaties helpen om diep begrip te verwerven van de gevolgen van alles wat er om ons heen gebeurt? Van cyberrisk tot implementatie van wet- en regelgeving en van onderzoek naar fraude en organisatiecultuur tot de kwantificatie van financiële risico’s.

Lijkt je dit wat? Dan is het KPMG risk & regulatory-team zeker iets voor jou! Bekijk onze risk & regulatory vacatures of vacatures in cyber security consulting. Je werkt in een dynamische en creatieve omgeving, aan kleine en grote opdrachten voor veel verschillende typen organisaties, van overheid tot beursgenoteerde onderneming, van financiële instelling tot familiebedrijf.

Bekijk vacatures

 

We bieden ook volop kansen in één van onze andere subteams: 

Toch liever vacatures bekijken binnen onze andere vakgebieden? Ga dan naar: 

Samenwerken binnen risk & regulatory werk: onze subteams

Forensic

KPMG Forensic adviseert organisaties bij vermoedens van fraude, integriteitsschendingen, cyber-incidenten en onduidelijkheden rondom transacties. Help jij ons straks mee om alle feiten boven tafel te krijgen?

Governance, risk & compliance services

Help organisaties om complexe bedrijfsprocessen en risico’s in kaart te brengen. Of geef advies over hoe organisaties een internal audit, risk en internal control afdeling kunnen inrichten.

Financial risk management

Data, technologie en regelgeving ontwikkelen zich snel, het FRM team ontwikkelt zich sneller. Verbreed jouw eigen horizon én die van onze klanten uit de financiële sector. Zorg jij er straks voor dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst?

Laat je inspireren door onze blog over FRM banking

werken_in_frm_kpmg_nederland

"Als wetgeving verandert, bellen banken ons."

Emmely en Carlo vertellen je meer over de risk & regulatory opdrachten in het banking team van financial risk management.

Criminelen en fraudeurs opsporen?

Wat doe je als er binnen een groot internationaal techbedrijf signalen naar voren zijn gekomen van mogelijke fraude? Bekijk de video en kom erachter hoe het team te werk gaat. 

Ben je op zoek naar een cyber security job of een baan in risk & regulatory management? Bekijk dan onze risk & regulatory vacatures

Interesse?
Let’s meet Lotte Verbrugh

Interesse?
Let’s meet Lotte Verbrugh

Recruiter

31647138637 Mail mij Vacatures