Overslaan en naar de inhoud gaan

Data & analytics-vacatures

Dit is werken bij data & analytics

Als lid van het data & analytics-team bij KPMG vervul je een cruciale rol in het helpen van organisaties bij hun digitale transformatie. Je combineert datagestuurde technologie met uitgebreide domeinkennis om klanten te adviseren en hen te helpen meer datagedreven te worden en data & analytics-oplossingen te implementeren. Ben jij op zoek naar een baan in data & analytics? Misschien zijn onze data analytics vacatures wel iets voor jou!

Bekijk vacatures

Bij KPMG werken we veel in multidisciplinaire teams waarin we onze data science en businessexpertise combineren met proces- en sectorkennis uit andere teams. We bouwen bijvoorbeeld een ecosysteem voor de Johan Cruijff ArenA, dat dient als proeftuin om steden duurzamer en slimmer te maken. En met behulp van data-analyses helpen we wielerploeg Team DSM naar de top. Ook organiseren we jaarlijks een Hackweek waarin jij alle tijd en ruimte krijgt om met je eigen ideeën aan de slag te gaan. Codeer erop los met Python, bouw een robot die de sluipvuil elimineert of doe iets waar wij nog niet aan gedacht hadden.

Wist je dat we in het data & analytics-team 10% van onze tijd besteden aan research & development? Dat maakt het werken in ons team zo uniek! Reageer jij op één van onze data & analytics vacatures?

En dan hebben we het nog niet gehad over de kansen in één van de andere Technology subteams. Bekijk ook deze vacatures: 

 

Subteams data & analytics

Advanced analytics & big data

Als data engineer of data scientist sta je in direct contact met onze klanten om hun behoeften te achterhalen en passende en uitlegbare oplossingen voor hen te creëren. We voeren data-analyses uit voor uiteenlopende organisaties.

Data-driven transformation

Wij zetten onze kennis over data-analyse en expertise in om organisaties te helpen bij vragen over hun bedrijfsprocessen. Dit doen we door data te verwerken, te modelleren, te analyseren en te visualiseren in dashboards voor onze klanten en process m

Business intelligence

Wij helpen bedrijven meer waarde uit hun data te halen door het bouwen van een dataplatform en data om te zetten naar inzichten en acties. Tevens ondersteunen we bedrijven bij het ontwikkelen van hun datastrategie.

Data management

Wij adviseren organisaties met het beheersen van hun data als een strategisch bedrijfsmiddel. Denk aan het structureren van de datastrategie, van een accuraat zelfbeeld tot de stip aan de horizon.

Data & analytics business development

Wij helpen alle D&A-teams en ook non-D&A- / businessteams (bijvoorbeeld sustainability en supply chain) met het winnen van aansprekende en maatschappelijk impactvolle D&A- opdrachten bij opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Op de hoogte blijven van vacatures?

Maak een KPMG & Me profiel aan en ontvang een persoonlijk aanbod van vacatures.

KPMG & Me

Learn for a lifetime

Een carrière bij KPMG betekent veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, en we bieden je veel kansen om door te groeien. Je krijgt toegang tot trainingen en opleidingen op het gebied van data-analyse, technology, advies en soft skills. Innoveer samen met jouw collega’s rond een specifiek topic in onze research & development Tech-domein en werk vandaag mee aan de oplossingen voor morgen. 

Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je in projectteams aan uitdagende vraagstukken voor organisaties in diverse sectoren. Zo creëren we samen een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Word jij graag uitgedaagd en wil je werken in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan? Dan is het data & analytics-team van KPMG de juiste plek voor jou! Met een combinatie van technische expertise, strategisch inzicht en een passie voor innovatie, kun jij als professional ook bijdragen aan de groei en ontwikkeling van KPMG en onze klanten. Bekijk onze data & analytics vacatures

Wielrennen door de ogen van KPMG

Wat is de beste positionering in een sprint? Wanneer moet een renner de sprint inzetten? En hoe ziet de perfecte sprinttrein eruit? Dankzij de data-analyses van het data & analytics team kan de wielerploeg Team DSM betere inzichten generen en tot een ideaal strijdplan komen voor de sprinttrein. 

Ben je benieuwd naar jouw kansen binnnen één van onze vakgebieden? Bekijk dan deze vacatures: 

Interesse?
Let’s meet Anniek Blaak

Interesse?
Let’s meet Anniek Blaak

Recruiter

31657716023 Mail mij Vacatures