Overslaan en naar de inhoud gaan

Cybersecurity & dataprivacy-vacatures

Dit is werken bij cybersecurity & dataprivacy

In het cybersecurity & dataprivacy team werk je samen met de meest aansprekende bedrijven om hun gevoelige informatie te beschermen en hen weerbaar te maken tegen de cybersecuritydreigingen van vandaag en morgen.

Wij helpen organisaties met het in kaart brengen van hun cybersecurityrisico’s en grote transformationele programma’s om van het huidige naar het geambieerde niveau te komen. Bijvoorbeeld van het ontwikkelen en uitvoeren van een cybersecurity-roadmap tot het versnellen van de energietransitie en het hacken van grote online retailers én een boorplatform op zee, om deze vervolgens te beveiligen tegen cyberdreigingen. Wij adviseren onze klanten van byte tot boardroom en helpen hen een échte impact te maken op de wereld om ons heen.

Bekijk alle vacatures

En dan hebben we het nog niet gehad over de kansen in één van de andere Technology subteams. Bekijk ook deze vacatures: 

Subteams van de cybersecurity & dataprivacy-vacatures

Cyber strategy & risk

Wij helpen organisaties met het in kaart brengen van cybersecurityrisico's en deze cybersecurityrisico’s te verminderen. We ondersteunen met het uitvoeren van verbeterprogramma's, maken strategieën en doen onderzoek naar cybervolwassenheid.

Data privacy

Als data privacy specialist of data privacy adviseur adviseer je nationale en internationale organisaties over privacyvraagstukken, de impact van privacywet- en regelgeving en hoe zij om kunnen gaan met privacyrisico’s.

Cyber assessments

We testen de IT-beveiliging van organisaties vanuit het perspectief van een hacker door te kijken naar hun omgeving door middel van penetratietests en red teamings op uiteenlopende omgevingen.Zo helpen we klanten beter zicht te krijgen op dreigingen.

Cyber operations

Naast het testen van beveiliging, leveren wij ook de oplossing! Bijvoorbeeld (security monitoring op basis van AI), een veilige cloudomgeving (Microsoft, AWS, Google) en grip op digitale identiteiten (Identity & Access Management).

KPMG geeft je de mogelijkheid om te ondernemen. Als je ergens zelf achteraan gaat, is er veel mogelijk. Daarnaast krijg ik alle ruimte om mezelf verder te ontwikkelen als Cyber Security specialist.

Meret Keeris - Senior Consultant CyberOps

Van cyber operations en cybersecurity, tot aan dataprivacyprogramma’s

Wij testen de beveiliging (ethical hacking / red teaming / TIBER / ZORRO) van een simpele website tot grote miljoenenprojecten bij multinationals. Ook implementeren wij security-oplossingen zoals identity access management, cyber security operations centers en diverse cloudoplossingen (zoals Microsoft, AWS, Google). Daarnaast helpen wij organisaties bij hun privacyvraagstukken: van een enkele Data Protection Impact Assessment tot de implementatie van een privacy-oplossing zoals OneTrust of de uitvoering van een privacyprogramma dat meerdere jaren in beslag neemt. Welke complexe vraag een klant ook heeft, wij geven praktische en uitvoerbare adviezen en helpen actief om het probleem op te lossen.

Solliciteer op de cybersecurity & dataprivacy vacatures

Werken bij het cybersecurity & dataprivacy-team van KPMG biedt een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van cybersecurity en dataprivacy. Je werkt aan uitdagende vraagstukken voor organisaties in diverse sectoren. Met een combinatie van technische expertise, strategisch inzicht en een passie voor innovatie kun je als professional bijdragen aan de groei en ontwikkeling van KPMG en jezelf. Kortom, werken bij KPMG is een unieke kans voor professionals die zich willen ontwikkelen en willen werken in een innovatieve en uitdagende omgeving. Heb jij interesse in een dataprivacy of cybersecurity vacature?

Bekijk onze vacatures

Ben je benieuwd naar jouw kansen binnnen één van onze vakgebieden? Bekijk dan deze vacatures: 

Interesse?
Let’s meet Anniek Blaak

Interesse?
Let’s meet Anniek Blaak

Recruiter

31657716023 Mail mij Vacatures