Overslaan en naar de inhoud gaan

Enterprise solutions vacatures

Dit is werken bij enterprise solutions

Binnen het enterprise solutions-team ben je betrokken bij uiteenlopende businesstransformaties en IT-projecten in binnen- en buitenland met behulp van ERP- en CRM-technologie. Je helpt bedrijven wendbaarder en concurrerender te worden door razendsnelle S/4HANA-migraties en robuuste duurzame digitaliseringsplatformen in de cloud. Binnen onze projecten fungeer je als aanspreekpunt in het acquisitietraject, als gesprekspartner in de analyse- en ontwerpfase en als projectmanager tijdens de implementatiefase, en manage je een team.

Bekijk vacatures

Jouw verantwoordelijkheden binnen de enterprise solutions job

Het enterprise solutions-team helpt organisaties te innoveren en is binnen KPMG verantwoordelijk voor het leveren van business technology services. Dat houdt in dat we strategieën ontwikkelen, nieuwe en bestaande bedrijfsoplossingen implementeren en optimaliseren. Wij zijn de connectie tussen business en IT. Zo hielp het team bijvoorbeeld chemieconcern Stahl met schaalvergroting, verduurzaming en innovatie door de bedrijfsprocessen van BASF te integreren na de overname door Stahl en begeleidde het team de overstap naar S/4HANA.

In ons team werken we met verschillende subteams:

  • SAP
  • Microsoft
  • GRC Technology
  • Sofy
  • ServiceNow
  • Salesforce en Emerging Technologies (Planon, Coupa)

Samen zorgen wij voor de implementatie en optimalisatie van ERP-, CRM- en GRC-oplossingen en realiseren zo de verbetering van primaire processen bij onze klanten (IT-enabled business transformation).

Wist je dat ons team is erkend als ‘Microsoft Partner van het jaar’? Daarnaast zijn we ook ‘Gold Microsoft Partner’.

Wat ons team bijzonder maakt, is de diversiteit aan technologieën waarmee we werken. We gebruiken moderne programmeertalen en frameworks, zoals Java, .NET, AngularJS, NodeJS, en ReactJS, om oplossingen te ontwikkelen die passen bij de behoeften van onze klanten. Bovendien werken we intensief samen met andere afdelingen binnen KPMG, zoals cybersecurity, data & analytics en digital strategy, om de meest innovatieve en effectieve oplossingen te bieden aan onze klanten. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk dan onze enterprise solutions vacatures. 

SAP Foundation Academy

Jezelf blijven ontwikkelen, dat doe je bij KPMG nooit alleen. In het enterprise solutions-team volg je de SAP Foundation Academy. Hierin leer je hoe je aan de slag kunt gaan met de verschillende SAP-modules en werk je nauw samen met internationale collega’s. Je hebt een ruime keuze aan tracks die je kunt volgen aan de hand van jouw interesses, bijvoorbeeld in de richting van management accounting, sales en supply chain. Je bouwt een internationaal netwerk en je verrijkt je kennis, zodat je goed voorbereid op pad kan. Dus, help jij mee aan nationale en internationale projecten op het gebied van verregaande digitaliseringen?

Interesse?
Let’s meet Patricia Lakeman

Interesse?
Let’s meet Patricia Lakeman

Recruiter

+31 72 514 3838 Mail mij Vacatures