Overslaan en naar de inhoud gaan

Technology, Data & IT

Technology gaat over het bouwen van een slimmere wereld. Help onze klanten met verregaande digitaliseringen. Op deze manier draag jij bij aan vooruitgang. Van data & analytics tot cyber security en enterprise solutions. 

Bekijk hier de volledige video

Technology, Data & IT

Technology gaat over het bouwen van een slimmere wereld. Help onze klanten met verregaande digitaliseringen. Op deze manier draag jij bij aan vooruitgang. Van data & analytics tot cyber security en enterprise solutions. 

Dit is werken bij Technology

Wil jij meedoen in de ‘Champions league’ van Technology? Werken in een team waar we klanten helpen met de uitdagingen die zij hebben in hun verregaande digitalisering? Van CRM implementatie tot security test en van data-factory tot software kwaliteit. Binnen het Technology team van KPMG werk je in een multidisciplinaire omgeving aan de technologische uitdagingen van vandaag én morgen. Hiermee zorg je er bijvoorbeeld voor dat mensen minder lang op de trein hoeven te wachten en sneller en veiliger hun vakantie kunnen boeken. Lijkt je dit wat? Dan is het KPMG Technology team zeker iets voor jou! Je werkt op een dynamische en creatieve afdeling aan kleine en grote opdrachten voor top-mkb bedrijven en multinationals.

Bekijk alle vacatures

Click here if you would like to read this page in English.

Hier zijn we trots op

  • Bij KPMG is vooruitgang teamwork, waar jij met creativiteit en menselijk inzicht impact kan maken.
  • Met meer dan 500 professionals werken we elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor onze klanten.
  • Onze Connected, Powered en Trusted best practices en tools, waarmee we de digitale transformaties bij onze klanten vormgeven en versnellen.
  • Naast dat we voor onze klanten werken, doen we ook veel non-profit projecten, waar mensen binnen Technology hun tijd aan mogen besteden.

Video: Leadership in the picture... met Berber Goedhart

In “leadership in the picture” vragen we Berber Goedhart, Partner Data & Analytics naar haar visie op leiderschap. Mensen loslaten en ruimte geven, maar er wel altijd voor ze zijn. Dat zijn de woorden die de leiderschapsstijl van Berber omschrijven. Berber zorgt voor een vangnet wanneer dat nodig is.

KPMG geeft tal van opties om verschillende kanten op te specialiseren, verschillende bedrijven te leren kennen en op professioneel vlak te groeien.

Stephan Kok - Consultant, Digital Enablement

Verschillende teams binnen Tech

Data & Analytics

Data is het nieuwe goud. Maar data krijgt pas waarde door sterke en betrouwbare data-analyses, heldere interpretatie en goed data management. Zorg jij er straks voor dat we minder lang wachten op de trein of voor een versnelde energietransitie?

Digital Advisory

Robotisering, artificial intelligence, internet of things; de technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Zorg jij er straks voor dat dat banken transparanter worden of dat het onderwijs beter wordt?

Cyber Security & Data Privacy

Bedrijfsinformatie moet goed worden beveiligd. Tackle een grote diversiteit aan mogelijke vraagstukken op het gebied van cyber security en data privacy. Zorg jij er straks voor dat jouw familie en vrienden veilig online kunnen shoppen?

Enterprise Solutions

Help bedrijven wendbaarder en concurrerender te worden door razendsnelle S/4HANA migraties en robuuste en duurzame digitaliseringsplatformen in de Cloud. Zorg jij er straks voor dat fietsfabrikanten niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden?

Interesse in een kennismaking?

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een keer kennismaken? Neem dan contact op met de recruiter hieronder. 

Ben je benieuwd naar de projecten waar we aan werken en de oplossingen die we bieden voor klanten? Lees hier meer.

Interesse?
Let’s meet Jelle van der Steen