Overslaan en naar de inhoud gaan

Technology, Data & IT

Technology gaat over het bouwen van een slimmere wereld. Help onze klanten met verregaande digitaliseringen. Op deze manier draag jij bij aan vooruitgang. Van data & analytics tot cyber security en enterprise solutions. 

Bekijk hier de volledige video

Technology, Data & IT

Technology gaat over het bouwen van een slimmere wereld. Help onze klanten met verregaande digitaliseringen. Op deze manier draag jij bij aan vooruitgang. Van data & analytics tot cyber security en enterprise solutions. 

Dit is werken bij Technology

Wil jij toetreden tot de ‘Champions League’ van Technology? Werken in een team waar we klanten helpen met hun verregaande digitaliseringsuitdagingen? Van CRM-implementatie tot security testing en van data factory tot softwarekwaliteit. Binnen het Technology team van KPMG werk je in een multidisciplinaire omgeving aan de technologische uitdagingen van vandaag én morgen.

Zo ondersteunt het Data & Analytics team de Johan Cruijff Arena met hun proeftuin waar dagelijks innovatieprojecten worden bedacht en getest om steden wereldwijd duurzamer te maken. In vijf maanden tijd kreeg het Enterprise Solutions team de bedrijfsprocessen van BASF bij chemieconcern Stahl ‘up and running’. Daarnaast zorgt het Cyber Security team ervoor dat mensen veilig hun vakantie kunnen boeken bij een grote online reisorganisatie en maakt het internationale retailers weerbaarder zodat mensen veilig kunnen winkelen. Daarnaast ondersteunt het Digital Advisory team de energietransitie.

Wil jij ook aan dit soort opdrachten werken? Dan is het Technology team van KPMG zeker iets voor jou! Je werkt binnen dynamische en creatieve teams aan kleine en grote opdrachten voor topbedrijven in het mkb en multinationals.

Bekijk alle vacatures

 

Hier zijn we trots op

  • Bij KPMG is vooruitgang teamwork, waarin jij met creativiteit en menselijk inzicht impact kunt maken.
  • Met meer dan 500 professionals werken we elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor onze klanten.
  • Wij helpen organisaties als Johan Cruijff ArenA, Stahl en EDSN om in te spelen op verregaande digitalisering.
  • Met onze Connected, Powered en Trusted best practices en tools ondersteunen we onze klanten om hun digitale transformatie vorm te geven en te versnellen.
  • Naast klantopdrachten is er gelegenheid om mee te werken aan non-profitprojecten om een bijdrage te leveren aan de samenleving.
  • Wij hebben veel aandacht voor persoonlijke groei. Bij ons krijg je de training en opleiding die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen volgens jouw persoonlijke groeipad.

Video: Leadership in the picture... met Berber Goedhart

In “leadership in the picture” vragen we Berber Goedhart, Partner Data & Analytics naar haar visie op leiderschap. Mensen loslaten en ruimte geven, maar er wel altijd voor ze zijn. Dat zijn de woorden die de leiderschapsstijl van Berber omschrijven. Berber zorgt voor een vangnet wanneer dat nodig is.

KPMG geeft tal van opties om verschillende kanten op te specialiseren, verschillende bedrijven te leren kennen en op professioneel vlak te groeien.

Stephan Kok - Consultant, Digital Enablement

Interesse in een kennismaking?

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een keer kennismaken? Neem dan contact op met de recruiter hieronder. 

Ben je benieuwd naar de projecten waar we aan werken en de oplossingen die we bieden voor klanten? Lees hier meer.

Interesse?
Let’s meet Jelle van der Steen

Relevante vacatures