Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital advisory vacatures

Dit is werken bij digital advisory

Welkom bij het digital advisory-team van KPMG! Ben jij een digitale transformatie-expert die klaar is voor een uitdagende en dynamische werkomgeving en ben je benieuwd naar onze digital advisory vacatures? Robotisering, artificial intelligence en internet of things; technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. In het digital advisory-team help jij de digitale transformatie van organisaties in gang te zetten en help je hun groeiagenda te versnellen door gebruik te maken van digitale mogelijkheden.

Als onderdeel van het digital advisory-team bij KPMG krijg je de unieke kans om te werken aan uitdagende en innovatieve projecten voor een breed scala aan organisaties in verschillende sectoren. Je werkt samen met technologie-experts, bedrijfsadviseurs, data-analisten en andere professionals om digitale strategieën te ontwikkelen die de kern van de bedrijfsvoering veranderen.

Samen met een team werk je bijvoorbeeld aan een opdracht voor een onlinereisorganisatie en zorg je ervoor dat jouw familie en vrienden veilig online een vakantie kunnen boeken. Je bent betrokken bij het definiëren van digitale strategieën voor organisaties en het bedenken en bouwen van apps, bijvoorbeeld om eenzaamheid te bestrijden.

Je maakt deel uit van een team dat de nieuwste technologieën inzet voor digitale transformatie. Wist je dat ons team bestaat uit 150 ervaren multidisciplinaire experts; van informatici, sterrenkundigen en natuurkundigen tot industrieel ontwerpers en bedrijfskundigen? Enthousiast? Dan is een digital advisory job bij KPMG misschien wel iets voor jou!

Bekijk alle vacatures

En dan hebben we het nog niet gehad over de kansen in één van de andere Technology subteams. Bekijk ook deze vacatures: 

Subteams binnen de digital advisory jobs

Digital strategy

Wij laten organisaties de mogelijkheden van digitale transformatie zien. Met het formuleren van een digitale strategie helpen we klanten met het formuleren van de digitale ambitie. Dat doen we in diverse sectoren, zoals Health, Fintech en Banking.

Digital transformation

Wij ondersteunen organisaties bij de implementatie van hun digitale ambities en bij het digitaliseren van organisatiemodellen. Wij werken digitale architecturen uit als vertaling van de digitale strategie naar een technologielandschap.

Digital enablement

Wij houden ons bezig met vraagstukken zoals softwareontwikkeling en architectuur. Zo ontwikkelen we maatwerksoftware voor onze klanten op basis van moderne technologie met agile methoden en technieken. Bekijk onze digital enablement vacatures.

Digital law

Wij bieden juridische dienstverlening op het vlak van technologie en ICT. Het team werkt nauw samen met de management- en technologyconsultants van KPMG, waardoor KPMG integrale digitale transformatiediensten kan verlenen aan klanten.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Bij KPMG is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn toegewijd om onze collega’s te helpen groeien in hun carrière en bieden verschillende trainingen, workshops en opleidingsprogramma's om onze collega’s te ondersteunen in hun ontwikkeling. Als lid van het Digital Advisory-team krijg je de mogelijkheid om te werken aan projecten die je uitdagen om je vaardigheden en kennis verder uit te breiden.

Bekijk alle vacatures

Ben je benieuwd naar jouw kansen binnnen één van onze vakgebieden? Bekijk dan deze vacatures: