Overslaan en naar de inhoud gaan

IT Audit Traineeship

Kruip in de detectiverol als IT audit trainee

Zou jij een rekening afsluiten bij een bank met een datalek? Een gezonde organisatie heeft haar IT op orde. Makkelijk gezegd, maar IT wordt steeds groter, geavanceerder en belangrijker. IT is overal. En daarom is dit hét moment om je aan te melden voor het IT Audit Traineeship van KPMG. Samen met collega’s kruip je in de rol van detective. Als IT audit trainee duik je in het bewijsmateriaal en voer je complexe analyses uit om te bepalen of organisaties het juiste doen. Zo bouw je mee aan het publiek vertrouwen en een sterke, eerlijke economie.

Bekijk vacature

Opleiding tot IT-auditor

Naast je werk bij KPMG als IT audit trainee volg je in deeltijd een postmasteropleiding tot IT-auditor (RE). Heb je je diploma behaald? Dan behoor je tot de beroepsorde van IT-auditors, een beschermde titel met veel carrièreperspectief! Veel trainees hebben een vooropleiding op het gebied van business & information technology. Maar ook met een andere studieachtergrond ben je welkom bij ons.

Ontwikkel audit- en mensenkennis in het IT Audit Traineeship

Cijfers en systemen, daar krijg je zeker mee te maken tijdens dit IT Audit Traineeship. Maar wist je dat je werk als IT-auditor veel dynamischer is dan dat? Je komt bij allerlei bedrijven over de vloer en gaat regelmatig in gesprek met klanten. Overal neem jij letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen. Ondertussen ontwikkel je je audit- én mensenkennis op dit uitdagende snijvlak van business en IT. Je ‘werkende leven’ is dan misschien wel begonnen, maar je leert nog elke dag!

 

Stel jouw vragen aan jouw buddy:

Luc (24) studeerde Information Science aan de Vrije Universiteit. Hij woont in Rotterdam en maakt daar graag stadswandelingen. Ontspannen doet hij door non-fictie te lezen of zich uit te leven met boksen.

“In het eerste jaar als IT audit trainee komt er veel op je af. Niets om zenuwachtig van te worden, je ontwikkelt je bijna vanzelf als je ervoor openstaat. Laat het op je afkomen en trust the process!”

Heb je vragen?

Mail mij

Of past één van de andere Audit Traineeships bij je?

Financial Audit Traineeship

Jaarrekeningen controleren, hoe veelzijdig is dat? Je ontdekt het tijdens je traineeship. Ondertussen haal je jouw diploma tot registeraccountant (RA).

Digital Audit Traineeship

In de auditwereld liggen volop innovatiekansen. Help jij mee ze te benutten? Bouw mee aan tools die het werk efficiënter en nóg betrouwbaarder maken.

ESG Audit Traineeship

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must voor elk bedrijf. Jij ontwikkelt je tot sustainability auditor en controleert hoe duurzaam organisaties écht zijn.

Interesse?
Let’s meet Chaimae Berohou

Interesse?
Let’s meet Chaimae Berohou

Recruiter

31623904986 Mail mij Vacatures