Overslaan en naar de inhoud gaan

IT Audit & Assurance Academy

Kruip in de detectiverol als consultant IT-Assurance

Zou jij een rekening afsluiten bij een bank met een datalek? Een gezonde organisatie heeft haar IT op orde. Makkelijk gezegd, maar IT wordt steeds groter, geavanceerder en belangrijker. En IT is overal. Daarom is dit hét moment om je aan te melden bij IT Assurance. Zo kun je samen met collega’s kruipen in de rol van detective. Als consultant duik je in het (bewijs)materiaal en voer je complexe analyses uit om te bepalen of organisaties het juiste doen. Zo bouw je mee aan het publiek vertrouwen en een sterke, eerlijke economie.

Bekijk vacature

Opleiding tot IT-auditor

Naast je werk bij KPMG als consultant IT-Assurance  volg je in deeltijd een postmasteropleiding tot IT-auditor (RE). Heb je je diploma behaald? Dan behoor je tot de beroepsorde van IT-auditors, een beschermde titel met veel carrièreperspectief! Veel consultants hebben een vooropleiding op het gebied van business & information technology. Maar ook met een andere studieachtergrond ben je welkom bij ons. We waarderen vooral je enthousiasme!

Ontwikkel audit- en mensenkennis bij IT-Assurance

Ontdek de wereld van cijfers en systemen bij KPMG. Maar weet je dat het werk als IT-auditor veel dynamischer is? Je stapt binnen bij diverse bedrijven, voert regelmatig gesprekken met klanten en werpt overal een blik achter de schermen. Hier ontwikkel je niet alleen je auditvaardigheden, maar ook je inzicht in mensen, op het boeiende snijvlak van business en IT. Hoewel je 'werkende leven' is begonnen, blijf je elke dag leren!

Of past één van de andere Audit tracks bij je?

Financial Audit & Assurance Academy

Jaarrekeningen controleren, hoe veelzijdig is dat? Je ontdekt het tijdens onze inspirerende Academy. Ondertussen haal je jouw diploma tot registeraccountant (RA).

Digital Audit & Assurance Academy

In de auditwereld liggen volop innovatiekansen. Help jij mee ze te benutten? Bouw mee aan tools die het werk efficiënter en nóg betrouwbaarder maken.

ESG Audit & Assurance Academy

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must voor elk bedrijf. Jij ontwikkelt je tot sustainability auditor en controleert hoe duurzaam organisaties écht zijn.

Interesse?
Let’s meet Lotte Enzler

Interesse?
Let’s meet Lotte Enzler

Recruiter

31610842250 Mail mij Vacatures