Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Audit Traineeship

Innoveer de wereld van de financial auditor

Maak kennis met de meest innovatieve onder onze trainee-tracks: het Digital Audit Traineeship. In dit traineeship groei je uit tot een spil tussen onze financial auditors en de afdeling Digital Assurance & Innovation. Samen met collega’s werk je aan innovatieve tools en digital solutions die het auditwerk efficiënter én betrouwbaarder maken. Hoe gaaf is het als je in plaats van een handmatige steekproef met één druk op de knop 100% van de omzet kunt controleren? Er liggen nog veel meer van dit soort kansen. In dit traineeship identificeer je die en bedenk en bouw je innovaties.

Bekijk vacature

Ontwikkel je tot registeraccountant én digitale pionier

Ben je afgestudeerd accountant of controller en geïnteresseerd in innovatie? Of heb je juist een digital of IT-achtergrond en ben je nieuwsgierig naar de wereld van audit en assurance? We maken het programma op maat voor jou. Onze trainees hebben verschillende achtergronden. Mooi, want zo versterk je elkaar. En jullie ontwikkelen je allemaal tot registeraccountant én digitale pionier!

40% van je tijd voor innovatie

Dit traineeship lijkt op het Financial Audit Traineeship. Met als grote verschil dat je in deze track – als je eenmaal bent ingewerkt – ongeveer 40% van je tijd besteedt aan innovatie door middel van digitalisering, automatisering, robotisering, en meer. Als je dat leuk vindt, kun je ook programmeerskills opdoen om zelf of met enige hulp slimme tools te bouwen. Het is wel goed om te weten dat je het eerste jaar voornamelijk auditwerk doet. Zo leer je wat het werk inhoudt en heb je een beter idee van wat er te innoveren valt. Tijdens je traineeship haal je ook je diploma tot registeraccountant (RA).

 

Stel jouw vragen aan jouw buddy:

Saskia (24) zit in het derde jaar van het traineeship. KPMG kende ze al door haar stage. Nu is ze supervisor en digital auditor. Ze korfbalt graag en houdt van gezelligheid met collega’s.

“Als je ondernemend bent, past dit traineeship heel goed bij je. Omdat het nog heel nieuw is, is nog niet alles uitgestippeld en heb je zelf veel invloed op hoe je track verloopt. Je development manager, innovatiemanager en collega’s staan altijd klaar om je te helpen bij het vormgeven ervan.”

Heb je vragen?

Mail mij

Of past één van de andere Audit Traineeships bij je?

IT Audit Traineeship

IT wordt steeds groter, geavanceerder en belangrijker. Wil jij bedrijven helpen hun IT-organisatie op orde te houden en ondertussen je RE-kwalificatie halen?

Financial Audit Traineeship

Jaarrekeningen controleren, hoe veelzijdig is dat? Je ontdekt het tijdens je traineeship. Ondertussen haal je jouw diploma tot registeraccountant (RA).

ESG Audit Traineeship

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must voor elk bedrijf. Jij ontwikkelt je tot sustainability auditor en controleert hoe duurzaam organisaties écht zijn.

Interesse?
Let’s meet Soesja Ceulen

Interesse?
Let’s meet Soesja Ceulen

Recruiter

31616075103 Mail mij Vacatures