Overslaan en naar de inhoud gaan

Financial Audit & Assurance Academy

Jouw carrière als registeraccountant start hier

Tijdens de Financial Audit & Assurance Academy werk je bij KPMG én volg je een wo-opleiding tot registeraccount (RA). Hoe het programma eruitziet, hangt af van jouw vooropleiding. Of je nou een master hebt afgerond in accountancy, financial control, of een achtergrond hebt die hier wat verder vanaf staat, bij ons ben je welkom. Er ligt hoe dan ook een veelbelovende carrière als registeraccountant voor je in het verschiet!

Bekijk vacatures

Wat doe je als financial audit trainee?

Je voert allerlei werkzaamheden uit rondom het controleren van jaarrekeningen. Heel afwisselend, want je ziet alle takken van bedrijven: HR, kosten, investeringen, omzet, winst, en meer. En wil jij je ergens in verdiepen, bijvoorbeeld in de belastingen binnen een bedrijf? Dan kan dat. Of wil je juist voor een specifieke sector aan het werk? Op het hoofdkantoor in Amstelveen zijn verschillende gespecialiseerde afdelingen:

  • Public Sector
  • Financial Sector
  • Consumer, Industrial Markets
  • Technology, Media & Telecommunications
  • International Business

Werk je op een van de regiokantoren, dan heb je meestal een mix van klanten. Van retailers tot transportbedrijven en van woningcorporaties tot producenten van windmolens. Richt je je liever op één type klant? Als je je voorkeur aangeeft, is er veel mogelijk.

Een succesvolle financiële audit vergt teamwork

Het leuke van de Financial Audit & Assurance Academy is dat je elke audit in een divers team doet. Met junior en senior auditors, supervisors en auditprofessionals met afwisselende ervaring. Je kunt dus altijd kennis opdoen én doorgeven. Samen werk je aan een goede controle. Als de cijfers op orde zijn, geeft KPMG een accountantsverklaring af. Essentieel voor een bedrijf om te ondernemen en investeringen aan te trekken. Zo heb je samen als team met het werk impact op de economie.

Blog: snel groeien in een omgeving waar je je thuis voelt

Als Financial Audit trainee maak je snel stappen. In een hecht team leer je van experts op alle functieniveaus. Terwijl je wordt opgeleid tot registeraccountant, werk je aan financiële auditopdrachten voor uiteenlopende organisaties. De kansen zijn eindeloos, je kunt jezelf zijn én je voelt je gauw thuis in de professionele KPMG-familie. Joyce Hansen en Bram Gad vertellen over hun ervaring als Financial Audit trainee.

Lees meer

Of past één van de andere Audit tracks bij je?

IT Audit & Assurance Academy

IT wordt steeds groter, geavanceerder en belangrijker. Wil jij bedrijven helpen hun IT-organisatie op orde te houden en ondertussen je RE-kwalificatie halen?

Digital Audit & Assurance Academy

In de auditwereld liggen volop innovatiekansen. Help jij mee ze te benutten? Bouw mee aan tools die het werk efficiënter en nóg betrouwbaarder maken.

ESG Audit & Assurance Academy

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must voor elk bedrijf. Jij ontwikkelt je tot sustainability auditor en controleert hoe duurzaam organisaties écht zijn.

Interesse?
Let’s meet Daphne van Zeijl

Interesse?
Let’s meet Daphne van Zeijl

Recruiter

31651975775 Mail mij Vacatures