Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Audit & Assurance Academy

Innoveer de wereld van de financial auditor

Maak kennis met het meest innovatieve traject in onze trainee-programma's: de Digital Audit & Assurance Academy. Gedurende de Academy ontwikkel je je tot een cruciale schakel tussen onze financiële auditors en de afdeling Digital Assurance & Innovation. Samen met je collega's werk je aan innovatieve tools en digitale oplossingen die niet alleen het auditwerk efficiënter, maar ook betrouwbaarder maken. Stel je voor dat je met één druk op de knop 100% van de omzet kunt controleren in plaats van een handmatige steekproef. De Academy biedt talloze mogelijkheden zoals deze, waar je innovaties kunt identificeren, bedenken en bouwen.

Bekijk vacature

Ontwikkel je tot registeraccountant én digitale pionier

Ben je afgestudeerd accountant of controller en geïnteresseerd in innovatie? Of heb je juist een digital of IT-achtergrond en ben je nieuwsgierig naar de wereld van audit en assurance? We maken het programma op maat voor jou. Onze trainees hebben verschillende achtergronden. Mooi toch? Want zo versterk je elkaar. En jullie ontwikkelen je allemaal tot registeraccountant én digitale pionier!

40% van je tijd voor innovatie

Deze Academy lijkt op de Financial Audit & Assurance Academy. Met als grote verschil dat je in deze track – als je eenmaal bent ingewerkt – ongeveer 40% van je tijd besteedt aan innovatie door middel van digitalisering, automatisering, robotisering, en meer. Als je dat leuk vindt, kun je ook programmeerskills opdoen om zelf of met enige begeleiding slimme tools te bouwen. Het is belangrijk om te weten dat je het eerste jaar voornamelijk auditwerk verricht. Zo leer je wat het werk inhoudt en heb je een beter idee van de innovatiemogelijkheden. Tijdens de academy haal je ook je diploma tot registeraccountant (RA).

Of past één van de andere Audit tracks bij je?

IT Audit & Assurance Academy

IT wordt steeds groter, geavanceerder en belangrijker. Wil jij bedrijven helpen hun IT-organisatie op orde te houden en ondertussen je RE-kwalificatie halen?

Financial Audit & Assurance Academy

Jaarrekeningen controleren, hoe veelzijdig is dat? Je ontdekt het tijdens onze inspirerende Academy. Ondertussen haal je jouw diploma tot registeraccountant (RA).

ESG Audit & Assurance Academy

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een must voor elk bedrijf. Jij ontwikkelt je tot sustainability auditor en controleert hoe duurzaam organisaties écht zijn.

Interesse?
Let’s meet Soesja Ceulen

Interesse?
Let’s meet Soesja Ceulen

Recruiter

31616075103 Mail mij Vacatures