Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Inclusiviteit is key!

We streven bij KPMG naar een cultuur van inclusiviteit. Binnen onze organisatie moet iedereen - ongeacht (etnische) achtergrond, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging of arbeidsbeperking - een plek hebben om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor KPMG. KPMG is, zowel intern als extern actief in verschillende diversiteitsnetwerken. Lees daar hieronder meer over.

Inclusiviteit & diversiteit creëert de mooiste ervaringen.

Hoe werken wij aan Inclusiviteit?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KPMG Inclusive

Dit is het interne netwerk van en voor vrouwen binnen onze organisatie. KPMG Inclusive zorgt voor het zichtbaar blijven van het thema (gender) diversiteit en biedt daarnaast een inspirerend platform om te netwerken en kennis te delen.

Cultural Diversity Network

Het Cultural Diversity Network heeft een focus op de instroom, retentie en het vergroten van promotiekansen voor collega’s met een andere culture achtergrond. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd, zoals de Ramadan Doe mee Dag en de jaarlijkse International Day.

KPMG Pride en samenwerking Workplace Pride

Bij KPMG is lesbisch, homo, biseksueel en transgender (LHBTI) talent welkom! Het actieve KPMG Pride netwerk zet zich in om acceptatie en bewustzijn met betrekking tot LHBTI-collega’s te bevorderen. Workplace Pride is een internationaal platform waarmee KPMG zich inzet voor meer LGBTI inclusie op de werkvloer.

Samenwerking met Stichting Agora

Agora is een netwerkorganisatie gericht op het organiseren van bijeenkomsten, empowerment events, CEO-ontbijtsessies en mentoring programma’s. De bedoeling is om binnen de deelnemende organisaties uit het netwerk de in- en doorstroom van multicultureel talent te bevorderen. Met hun events en empowermentsessies trekken zij vanuit de hele wereld professionals aan. Ze zorgen voor verbinding en bewustwording onder de verschillende professionals en organisaties op dit thema en voegen waarde toe aan hun programma’s.

Samenwerking met Onbeperkt aan de Slag, IT-Vitae en Specialisterren

In samenwerking met Onbeperkt aan de Slag, IT-Vitae en Specialisterren vindt KPMG talentvolle kandidaten met een arbeidsbeperking voor zowel Assurance, Advisory als Business Services.

Als Auditor aan de slag in het buitenland

Hasan werkt als Auditor binnen de Financial Services (FS) controlepraktijk. Onlangs is hij verhuisd naar Londen om daar te werken op het KPMG kantoor. Maandelijks deelt hij zijn ervaringen met werken en leven in het buitenland. Hij laat zien wat allemaal mogelijk is bij een internationaal bedrijf.

Lees het hele verhaal
Hasan_gurkan_blog