Overslaan en naar de inhoud gaan

Technology Platforms Services vacatures

Bekijk vacatures

Dit is werken bij Technology Platforms Services

Binnen het Technology Platforms Services-team ben je betrokken bij uiteenlopende businesstransformaties en IT-projecten in binnen- en buitenland met behulp van ERP- en CRM-technologie. Je helpt bedrijven wendbaarder en concurrerender te worden door razendsnelle S/4HANA-migraties en robuuste duurzame digitaliseringsplatformen in de cloud. Binnen onze projecten fungeer je als aanspreekpunt in het acquisitietraject, als gesprekspartner in de analyse- en ontwerpfase en als projectmanager tijdens de implementatiefase, en manage je een team.

Bekijk vacatures

Voor mij is werken in het SAP team de ideale sweet spot: een werkplek waar ik elke dag met plezier nieuwe dingen leer en tegelijkertijd mijn work-life balance kan behouden.

Najoua Boujaid, Senior Tech Consultant SAP

Jouw verantwoordelijkheden binnen de Technology Platforms Services job

Het Technology Platforms Services-team helpt organisaties te innoveren en is binnen KPMG verantwoordelijk voor het leveren van business technology services. Dat houdt in dat we strategieën ontwikkelen, nieuwe en bestaande bedrijfsoplossingen implementeren en optimaliseren. Wij zijn de connectie tussen business en IT. Zo hielp het team bijvoorbeeld chemieconcern Stahl met schaalvergroting, verduurzaming en innovatie door de bedrijfsprocessen van BASF te integreren na de overname door Stahl en begeleidde het team de overstap naar S/4HANA.

Binnen Technology Platforms Services werken we met verschillende subteams:

  • SAP
  • Microsoft
  • GRC Technology
  • Sofy
  • ServiceNow
  • Salesforce en Emerging Technologies (Planon, Coupa)

Samen zorgen wij voor de implementatie en optimalisatie van ERP-, CRM- en GRC-oplossingen en realiseren zo de verbetering van primaire processen bij onze klanten (IT-enabled business transformation).

Laat je inspireren door onze blogs

Werken in het SAP team

Himalini Aklecha is manager SAP en vertelt samen met Evelien Schumacher, senior consultant, over hun werk in het SAP team en een opdracht voor een multinational in de drankensector.

In 5 maanden BASF-bedrijfsprocessen up and running krijgen bij Stahl

Joop van Es is als partner bij KPMG verantwoordelijk voor de SAP-Groep. Hij vertelt hoe ze dankzij een hecht en pragmatisch team de BASF-bedrijfsprocessen up and running hebben gekregen bij Stahl.

Wist je dat ons team is erkend als ‘Microsoft Partner van het jaar’? KPMG ontving de volledige reeks Microsoft Solutions Partner erkenningen.

Wat ons team bijzonder maakt, is de diversiteit aan technologieën waarmee we werken. We gebruiken moderne programmeertalen en frameworks, zoals Java, .NET, AngularJS, NodeJS, en ReactJS, om oplossingen te ontwikkelen die passen bij de behoeften van onze klanten. Bovendien werken we intensief samen met andere afdelingen binnen KPMG, zoals cybersecurity, data & analytics en digital strategy, om de meest innovatieve en effectieve oplossingen te bieden aan onze klanten. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk dan onze Tecchnology Platforms Services vacatures. 

En dan hebben we het nog niet gehad over de kansen in één van de andere Technology subteams. Bekijk ook deze vacatures: 

Wil jij jouw mogelijkheiden ontdekken in één van onze andere vakgebieden? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk ook eens deze vacatures: 

Interesse?
Let’s meet Rohan Koetse

Recruiter placeholder

Interesse?
Let’s meet Rohan Koetse

Recruiter

31204239789 Mail mij Vacatures