Skip to main content
Vacatures header

KPMG vacancies

KPMG vacancies

Filters

I am a

I am interested in

Location of KPMG office

Markets

vacancies found

Digital transformation vacatures: solliciteer als je enthousiast bent

Werk mee aan het succes van onze grote én kleine klanten. Versterk ons team als digital transformation specialist. Als digital transformation specialist bij KPMG werk je in teamverband en ben je bedreven in het effectief begeleiden van klanten door hun digitale transformatietraject.

Leergierig, strategisch en enthousiast. Check? Solliciteer dan op de digital transformation vacatures bij KPMG.

Dit ga je doen als digital transformation specialist

Met een flinke portie enthousiasme ben je toe aan je volgende stap. Voordat je gaat solliciteren, vertellen wij je graag wat deze functies dan inhouden. Er staan diverse digital transformation vacatures open, dus we gaan de verantwoordelijkheden globaal langs: 

  • Strategieontwikkeling: je ontwikkelt zelf of je stuurt je team aan met het opstellen van een uitgebreide digitale strategie die in lijn is met de bedrijfsdoelstellingen van je klant.
  • Ontwerpen & implementeren: als specialist in digital transformation ben je thuis in diverse software. Je bent vaardig in het ontwerpen en implementeren van digitale/agile (IT) organisaties. 
  • Projectmanagement: je behoudt het overzicht over de lopende projecten. Je communiceert helder en ziet snel in waar ondersteuning nodig is.
  • Tech M&A due diligence: het uitvoeren Tech M&A due diligence, integraties en separaties 
  • Advies: je adviseert over de toekomstige business architecture
  • Roadmaps: je houdt je bezig met het opstellen van technology roadmaps en de business case daarvoor

Waar krijg je energie van? 

KPMG is op zoek naar talent en heeft vele openstaande vacatures, niet alleen in digitale transformatie.

Zoek verder en reageer op je ideale vacatures en vakgebieden.

Veelgestelde vragen

Wat doet een digital transformation specialist?
Als digital transformation specialist help je bedrijven bij het integreren van digitale technologieën in alle aspecten van hun bedrijf. Dit kan variëren van het verbeteren van de klantenservice met behulp van Artificial Intelligence (AI) en data-analyse, tot het stroomlijnen van interne processen door middel van automatisering. 

Welke vaardigheden zijn vereist voor een functie in digital transformation?
De benodigde vaardigheden hangen af van de functie, maar over het algemeen zijn sterke analytische vaardigheden, kennis van digitale technologieën (zoals cloud computing, data-analyse, en AI), projectmanagementvaardigheden en goede communicatievaardigheden essentieel. 

Is ervaring noodzakelijk voor de digital transformation vacatures?
Dit kan variëren per vacature. Sommige rollen vereisen specifieke sectorervaring, terwijl andere meer gericht zijn op de algemene vaardigheden die nodig zijn voor digitale transformatie. Heb je niet zo veel ervaring, omdat je bijvoorbeeld net afgestudeerd bent? Ook is je sollicitatie welkom. Regelmatig is ervaring niet vereist in onze vacatures.

Onze andere 100+ vacatures
KPMG heeft vele vacatures open staan. Wil je verder kijken dan alleen de digital transformation vacatures, dan kun je in onze database je slag slaan. Onze vakgebieden: