Overslaan en naar de inhoud gaan

SAP-manager vacatures: word jij onze nieuwe collega?

Ons SAP-team groeit ontzettend hard en verwelkomt regelmatig nieuwe SAP-managers. Kom ons team versterken en breng onze toonaangevende klanten naar een nóg hoger niveau.

Op deze pagina vind je al onze SAP-managers vacatures. Word jij onze nieuwe SAP-manager?

Solliciteer

Dit ga je doen als SAP-manager

Bijt je vast in de SAP-software. Jij zorgt ervoor dat onze diverse klanten hun bedrijfsprocessen en klantrelaties optimaal kunnen managen.

We hebben verschillende SAP-manager vacatures open staan. Je verantwoordelijkheden kunnen bestaan uit:

  • Projectmanagement: je bezit de kwaliteiten om projecten soepel te managen. Je bent iemand waar collega’s graag mee samenwerken en waar klanten op durven bouwen.
  • Teamleiderschap: je bezit de kwaliteiten om je team goed te managen. Je beseft je maar al te goed dat stilstaan geen optie is. Bij KPMG is er veel ruimte voor opleidingen. Je voelt goed aan hoe je je teamgenoten het beste kunt laten groeien.
  • Strategische planning: als SAP-manager kun je strategisch denken en duidelijk de kaders afbakenen. Waar ligt de focus op en binnen welke termijn dient dit gehaald te worden? Als manager stuur je het team slim aan en weet je het hoofd koel te houden bij drukke tijden.
  • Stakeholdercommunicatie: regelmatig communiceer je met stakeholders, inclusief het hoger management en eindgebruikers, om ervoor te zorgen dat de SAP-implementatie in lijn is met de bedrijfsdoelstellingen.
  • Kwaliteitsborging: jij zorgt er als manager van het SAP-team voor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt van de SAP-implementatie. Dit doe je door middel van testen, validatie en andere kwaliteitsborgings processen.

Wil je je exacte scope weten voor de functie SAP-manager? Klik dan op een van bovenstaande SAP-manager vacatures. Hierin wordt per rol duidelijk uitgelegd welke verantwoordelijkheden je krijgt en welke vaardigheden van pas komen.

Waar ligt je interesse?

KPMG biedt een wereld aan mogelijkheden. Van diverse projecten tot uiteenlopende functies, er is altijd wel iets waar je je passie in kunt leggen. Naast de vacatures voor SAP-managers kun je ook verder kijken voor:

 

Veelgestelde vragen over SAP-manager

Wat zijn de vereiste kwalificaties voor een SAP-manager?
De vereiste kwalificaties zijn een bachelor- of masterdiploma in informatietechnologie, bedrijfskunde of een gerelateerd veld. Daarnaast is ervaring met SAP-software en projectmanagement een vereiste. Certificeringen in SAP en projectmanagementmethodologieën, zoals PMP zijn ook gewenst.

Wat zijn de dagelijkse taken van een SAP-manager?
De dagelijkse taken kunnen variëren, maar omvatten meestal projectmanagement, teamleiderschap, strategische planning en communicatie met stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen die zich voordoen tijdens de implementatie of het onderhoud van SAP-systemen.

Hoe blijf je up-to-date met de nieuwste SAP-technologieën?
Het is essentieel om voortdurend te leren en je vaardigheden bij te werken. Dit kan door het volgen van cursussen, het bijwonen van webinars en conferenties, en het lezen van recente publicaties. Bij KPMG word je gestimuleerd om cursussen en trainingen te volgen, zodat je nooit achter loopt op de huidige ontwikkelingen.

Niet gevonden wat je zocht?

KPMG heeft honderden vacatures open staan. Grote kans dat je een match vindt. Bekijk onze vacatures binnen deze vakgebieden: