Overslaan en naar de inhoud gaan

Applicatieconsultant vacatures: solliciteer vandaag nog!

KPMG voegt graag nieuw talent toe aan het team van applicatieconsultants. Schuif bij KPMG aan tafel en bouw mee aan de vooruitgang. Als applicatieconsultant werk je voor onze toonaangevende klanten. Met een oplossingsgerichte visie geef je advies over diverse applicaties. Van eenvoudige tot complexe software. 

Solliciteer vandaag nog op onze vacatures voor applicatieconsultant. Wij gaan graag met je in gesprek.

Solliciteer

Werken aan complexe vraagstukken

Bij KPMG ben je geen gewone applicatie consultant. Hier los je complexe puzzels op voor grote klanten. Denk aan overheden, multinationals, grote bedrijven en de financiële sector. 

Systeemkoppelingen, dataverkeer, veiligheidsprotocollen. Jij adviseert met een glimlach. Geen mysterie blijft onaangeroerd. Ontdek je nieuwe avontuur, solliciteer vandaag nog.

Applicatieconsultant: ontwikkel je skills

KPMG blijft groeien. In kennis en in ervaring. Dit is nodig, aangezien we voor grote klanten werken. In Nederland en wereldwijd. Onze applicatieadviseurs zitten niet stil. Dat kan ook niet, aangezien de technologieën razendsnel veranderen. 

Goed om te weten: de groeikansen bij KPMG zijn eindeloos. Leer van je collega’s, van workshops en van interne- of externe cursussen.

Als applicatieconsultant heb je de vaardigheden om:

  • Klanten te adviseren over huidige en nieuwe applicaties
  • Data te analyseren en te interpreteren
  • Meerdere problemen en projecten gelijktijdig aan te sturen
  • Systemen te monitoren om hoge beschikbaarheid en prestaties te behouden
  • Effectief te communiceren met ontwikkelaars en stakeholders om de bedrijfsbehoeften te begrijpen.

 

Veelgestelde vragen over applicatieconsultant vacatures

Wat zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden van deze applicatieconsultant vacature?
Je werk draait voornamelijk om het adviseren van klanten over de selectie, implementatie, ontwikkeling en optimalisatie van softwareapplicaties. 

Is ervaring vereist voor deze applicatieadviseur vacature, of zijn er instapmogelijkheden?
Sommige vacatures zijn traineeships. Op deze manier willen we instapmogelijkheden bieden voor junior applicatieconsultants, maar ervaring kan een pluspunt zijn.

Wat is het salarisbereik voor een applicatieconsultant vacature?
Het salaris varieert, afhankelijk van je ervaring en kennisniveau.

Wat is de werklocatie voor deze applicatieconsultant vacature?
Veel applicatieadviseurs werken gewoon bij ons op kantoor. Bij KPMG werken we hybride. We zorgen voor een fijne werkplek, zowel op kantoor als thuis. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om vier weken per jaar vanuit het buitenland te werken.

Waar ligt je interesse?

Bij KPMG kun je alle kanten op. We hebben een breed scala aan projecten waar je je tanden in kunt zetten. Zijn de vacatures voor applicatieconsultant niet beschikbaar, dan kun je verder zoeken binnen onze andere vacatures. Mogelijk vind je onderstaande vacatures ook interessant: