Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit traineeship

lezen

Audit

Als Audit trainee is geen dag hetzelfde. Je werkt net zo graag met mensen als met cijfers. Veel leren en veel verantwoordelijkheid staat centraal. De ene dag ben je druk bezig met het controleren van financiële verantwoordingen zoals jaarcijfers. De volgende dag assisteer je bij de voorbereiding, uitvoering of juist de afronding van een opdracht bij een (internationale) klant.

Bij KPMG staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je volgt de KPMG Audit Academy waarin je op een actieve manier veel nieuwe vaardigheden leert. Daarnaast start je direct met een opleiding tot registeraccountant en krijg je een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie binnen KPMG.

Bekijk de vacature

Waar zijn we trots op

  • Vanwege de diversiteit aan klanten en teams krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je leert elke dag iets nieuws; van soft skills tot audit skills.
  • Je krijgt een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie binnen KPMG.
  • We zijn een jong en divers team waar activiteiten zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, een skivakantie of vrijwilligerswerk centraal staan.
Ik kan me iedere dag ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Kelly van Eert, Senior Audit

De (hybride) werkweek van... Eva

Hybride werken, dat doen we zowel thuis als op kantoor. Maar hoe ziet je werkweek er dan van dag tot dag uit? Hoeveel dagen ga je naar kantoor, en hoe combineer je werken met sporten en ontspannen? Eva is Supervisor Audit en geeft je een kijkje in haar agenda en 'hybride' werkweek.

Lees hier de blog.