Overslaan en naar de inhoud gaan

Boost the human side of Business Services

We zijn op zoek naar de beste mensen. Help mee om de impact van KPMG te verhogen en zorg ervoor dat de organisatie goed functioneert. Van Marketing & Communicatie, HR en IT Services tot Legal, Facilities en Office Management & Planning.

Bekijk hier de volledige video

Boost the human side of Business Services

We zijn op zoek naar de beste mensen. Help mee om de impact van KPMG te verhogen en zorg ervoor dat de organisatie goed functioneert. Van Marketing & Communicatie, HR en IT Services tot Legal, Facilities en Office Management & Planning.

Dit is werken bij Business Services

Bij Business Services werf je nieuwe collega’s op de HR-afdeling. Versterk je ons merk op de Marketing- en Communicatieafdeling. Haal je klanten binnen op de Proposal Afdeling. Creëer je een state-of-the-art digitale werkplek op de IT-afdeling. Of zorg je vanuit de Facilitaire afdeling voor een optimale werkomgeving voor je collega’s. Professionaliteit en expertise staan centraal en daarom is persoonlijke ontwikkeling en het pakken van eigen verantwoordelijkheid van groot belang. Welke afdeling geef jij binnenkort een boost?

Hier zijn we trots op

  • Bij KPMG is vooruitgang teamwerk, waarbij je met creativiteit en menselijk inzicht een impact kunt maken.
  • Bij KPMG krijg je veel vrijheid om je te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.
  • Wij zijn een jong en dynamisch team waarbinnen veel sociale activiteiten worden georganiseerd.

Waar ligt jouw interesse?

Marketing en communicatie

Pak de uitdaging op om ons merk verder te versterken en onze business te vergroten. Ga aan de slag als marketeer of communicatiespecialist. Werk mee aan aansprekende campagnes en ontwikkel programma’s voor alle doelgroepen van KPMG.

HR

Elke dag een topperformance leveren vraagt om de beste mensen. Daarom investeren we enorm veel in opleiding en ontwikkeling en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Kom het team van onze HR-collega's versterken.

Finance & Procurement

We kunnen onze klanten alleen van financieel advies voorzien, wanneer we het financiële plaatje intern ook goed geregeld hebben. Je bent niet alleen boekhouder, maar ook de adviseur voor de organisatie bij o.a. investeringen en business plannen.

IT Services

Wij helpen onze klanten met digitaal transformeren. Daarvoor moeten en willen we zelf state-of-the-art zijn op dit gebied. De IT-afdeling zorgt hiervoor. Er liggen kansen voor jou binnen IT, grijp je ze aan?

Legal

Wet- en regelgeving: elk bedrijf heeft ermee te maken. Onze Legal afdeling speelt een belangrijke rol om de (digitale) innovaties in de organisatie mogelijk te maken. Denk aan onderwerpen als privacy, data en technologie.

Office Management & Planning

Start als een van onze office managers en zorg dat onze organisatie soepel en gestroomlijnd loopt.

Facilities

Een schone, fijne en veilige werkomgeving? Jij zorgt ervoor dat dat voor de medewerkers tot in de puntjes verzorgd is. De kantoorinrichting, het bedrijfsrestaurant en de veiligheid zijn voorbeelden van waar jij verantwoordelijk voor bent.

Business Service Center

Een grote organisatie is als een kleine stad: er gebeurt veel. Zorg ervoor dat alles in goede banen loopt en dat elke collega zijn werk op de beste manier kan uitvoeren.

Stages & scripties

Jij leert van KPMG, maar KPMG leert ook van jou! Ben je op zoek naar een stage of net afgestudeerd? Bekijk onze vacatures, er zit vast iets voor je tussen.

Bekijk vacatures