Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe zet jij jouw kennis in om gezinnen met financiële problemen te helpen?

Collega Fleur Mul (27 jaar) is consultant people & change. Ze zet haar kennis graag in voor het welzijn van andere mensen. Bij KPMG heeft Fleur een pro-bonoproject gedaan voor de Stichting Sam& en daarbij een bijdrage geleverd aan het welzijn van kinderen in gezinnen met financiële problemen. Lees hier Fleurs verhaal.

People & Change
Algemeen

Werken aan pro-bono opdrachten bij KPMG

Van jongs af aan heeft Fleur (consultant people & change) interesse in maatschappelijke vraagstukken. Afgelopen jaar heeft zij samen met collega’s meegewerkt aan een opdracht voor Stichting Sam&. Deze organisatie  staat klaar voor gezinnen die te weinig geld hebben, bijvoorbeeld voor schoolspullen, sporten, muziek- en zwemles of het vieren van een verjaardag. Helaas groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede en wordt er nog altijd te weinig aan de bel getrokken. Schaamte speelt hierbij een grote rol, maar het is ook niet altijd bekend waar men terecht kan voor hulp.

Wil jij ook werken bij een organisatie die jouw alle tijd en ruimte geeft om te werken aan pro-bono opdrachten?

Bekijk vacatures

Maatschappelijke impact maken op gezinnen met financiële problemen

Aan KPMG is gevraagd om mee te denken over manieren om Sam& onder de aandacht te brengen bij bedrijven. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 62% van de werkgevers medewerkers heeft met financiële problemen. Met een programma voor bedrijven helpen we de bewustwording van Sam& te vergroten: Wat verstaan we onder armoede? Hoe herkennen we signalen? En waar kan iemand terecht voor hulp? Het uiteindelijke doel: meer ouders die zich melden bij Sam&. Immers, ieder kind verdient een kans om volledig mee te kunnen doen.

Hoe wil jij bijdragen aan een betere wereld?

KPMG gelooft in het bijdragen aan een betere wereld voor de jonge generatie, en dat begint bij jezelf. Wil jij ook werken bij een organisatie die jou aanmoedigt om je in te zetten voor de maatschappij? Bij KPMG kun jij je talenten ook op veel manieren naast je werk ontwikkelen! Discover life at KPMG of bekijk onze vacatures. 

Discover life at KPMG       Bekijk vacatures