Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe zet jij jouw kwaliteiten in om de wensen van junior collega's te behartigen?

KPMG collega Anne Hoefsloot (31 jaar) is Senior FS Audit en Young Board FS member. Als member van de Young Board zet Anne zich in om goed naar de wensen van de junior collega's te luisteren en deze te behartigen.

Algemeen

Lid worden van de Young Board van KPMG

Anne (Senior FS en Young Board FS member) werkt nu meer dan twee jaar bij KPMG. Naast dat Anne Audit FS collega is, is ze ook lid van de Young Board. “Vanuit de Young Board vertegenwoordigen wij alle junior FS medewerkers. Wat wij proberen te doen is enerzijds te luisteren naar de wensen van de junior werknemers. En deze ook te delen met het management team. En daarnaast proberen wij ook oplossingen te bedenken als zij tegen problemen aanlopen.”

Ben jij enthousiast geworden van Anne's verhaal en ben jij op zoek naar jouw mogelijkheden bij KPMG in de audit?

Bekijk vacatures

 

Together for better

Anne heeft echt het gevoel dat ze haar junior collega's, maar ook KPMG kan helpen vanuit de Young Board. Ze kan goed luisteren naar de wensen van de junior collega's en deze wensen delen met het management team. Vervolgens kjken ze hoe de wensen van zowel de junior als de meer senior collega's geintegreerd kunnen worden tot een mooi wensenpakket. Anne haar tegeltjes wijsheid vormt de leidraad in haar werk: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Het is denk ik vaak makkelijker om te zeggen van ik doe het wel even alleen. Dan hoef je geen rekening te houden met agenda’s van anderen. Maar het is vaak beter om de discussie aan te gaan en ook de inzichten van anderen mee te nemen.”

Meer weten over werken bij KPMG?

Ben jij benieuwd naar verhalen van andere collega's van KPMG? Discover life at KPMG of bekijk onze vacatures. 

Discover life at KPMG       Bekijk vacatures