Overslaan en naar de inhoud gaan

Generation

Bij KPMG werken mensen van alle leeftijden. Of je nu 20 of 60+ bent, of iets er tussenin, we vinden het belangrijk dat jij je vertegenwoordigd voelt. Dat je kunt optrekken met generatiegenoten. En dat je de kans krijgt om dingen te leren van én aan andere generaties.

Jong bij KPMG

Als je jong bij ons begint, is het extra fijn en leuk om mensen te ontmoeten van ongeveer dezelfde leeftijd. Mensen die op hetzelfde punt in hun loopbaan staan als jij en misschien wel met dezelfde onderwerpen bezig zijn. Goed nieuws: met zo’n 2.000 collega’s onder de 31 voel jij je bij KPMG nooit alleen. Speciaal voor deze collega’s zijn er YOUNG KPMG en Young Board Now.

YOUNG KPMG

Deze ondernemende club is de motor achter alle activiteiten voor jonge collega’s.

  • Sociaal: feesten, borrels en gezelligheid
  • Sportief: golflessen en andere sportieve events
  • Leerzaam: lezingen over bijvoorbeeld financiële zaken en politiek
  • Maatschappelijk: van een diner met vluchtelingen tot vrijwilligerswerk voor Make-a-Wish

Young Board Now

In het bestuur vertegenwoordigt Young Board Now (YBN) de stem van jonge KPMG’ers. YBN is de verbindende factor tussen de Raad van Bestuur en de volgende generatie. Oftewel: de leiders van de toekomst. Dankzij YBN kan KPMG beleid maken dat bij elke generatie aansluit.

Opkomen voor de jonge generatie

De frisse blik en het kritische geluid van YBN zijn heel waardevol. Bijvoorbeeld als het gaat om een onderwerp als mobiliteit. Veel van onze jongeren wonen midden in de stad en hebben dus specifieke reisbehoeftes. Ook is de jonge generatie zich extra bewust van de impact op het klimaat. YBN maakt zich daar hard voor. Hierin werken generaties binnen KPMG trouwens goed samen: duurzaamheid is al sinds jaar en dag een belangrijk agendapunt. Wist je bijvoorbeeld dat we onder de 600 kilometer niet vliegen? En dat we experimenteren met virtual reality om minder te hoeven reizen?

Omdat een grote groep collega’s onder de 31 is, wordt YBN veelvuldig geraadpleegd om te peilen wat er speelt in de organisatie. Door onze proactieve houding hebben we echt invloed. En daar zijn we trots op!