Overslaan en naar de inhoud gaan

Life at KPMG

Misschien heb je een mooie vacature gezien of een carrière op het oog in audit, advisory of business services. Maar wat betekent het nu echt om te werken bij KPMG? Laat je inspireren door verhalen, video’s en blogs van collega’s. Discover life at KPMG!

Life at KPMG

Misschien heb je een mooie vacature gezien of een carrière op het oog in audit, advisory of business services. Maar wat betekent het nu echt om te werken bij KPMG? Laat je inspireren door verhalen, video’s en blogs van collega’s. Discover life at KPMG!

Bij KPMG voegt iedereen, op zijn of haar eigen manier en met zijn of haar specifieke expertise, waarde toe aan onze organisatie en de cultuur.

Ik voel me gehoord. Het maakt niet uit met wie ik in gesprek ben. Een trainee, een partner of iemand dicht bij de board, mijn mening wordt serieus genomen.

Anouar Said, manager sustainability reporting & assurance

Laat je inspireren en ontdek werken bij KPMG.

Do work that matters bij KPMG

“Iedere collega staat open om jou te helpen en laten groeien.” - Niels Louwerse, manager people & change

Thrive with us bij KPMG

“Die fijne band met collega’s maakt je werkdag toch net een stuk leuker!” - Kirsten Nijssen, consultant digital process excellence

Come as you are bij KPMG

“Collega’s bij KPMG ondersteunen elkaars ontwikkeling, zorgen voor elkaars welzijn en vieren samen successen.” - Heerali Singh, consultant sustainability

Learn for a lifetime bij KPMG

“Naar mijn ervaring is er geen gebrek aan innovatie, afwisseling en gezelligheid.” - Sebastiaan Spanjer, consultant IT

Do work that matters bij KPMG

“Bij KPMG ben je nooit alleen. Je collega's staan klaar om je te ondersteunen en samen ga je door als één team.” - Anya Marcelis, senior consultant sustainability

Do work that matters

Help toonaangevende organisaties om de juiste keuzes te maken. Voor de maatschappij, voor Nederland, voor de wereld. Jij bent uitgenodigd aan tafels waar de toekomst wordt bepaald. Met collega’s los je actuele vraagstukken op door de nieuwste technieken en heldere inzichten te gebruiken. Wist je trouwens dat duurzaamheid verweven is in al onze opdrachten én in de 12.000 uur die KPMG’ers jaarlijks aan pro bono-projecten besteden?

Make your mark

Vanaf je eerste dag ligt de focus op jouw ontwikkeling. Tijdens de onboarding gaan we op zoek naar je purpose. Wat drijft jou? Dit dient als kompas voor je bijdrage aan KPMG, klanten en de maatschappij. Hoe groot die bijdrage is, bepaal je zelf. Heb je een goed idee? Dat kan zomaar uitgroeien tot een nieuw project, product of nieuwe afdeling. Naast groeikansen in verantwoordelijkheden en leiderschap, is er volop ruimte om nieuwe uitdagingen bij andere afdelingen of in het buitenland aan te gaan.

Benieuwd naar waar KPMG'ers mee bezig zijn, waar ze trots op zijn en wat hen drijft of uitdaagt?

Lees de blogs

Come as you are

Als KPMG-collega krijg je alle kansen om jezelf te zijn én jezelf te laten zien. Jouw unieke inzichten zijn van grote waarde voor klanten en collega’s. We werken aan meer inclusiviteit, onder meer met onze vijf diversiteitscommunities. Dit helpt om elkaar te begrijpen en te respecteren. Samen bouwen we elke dag verder aan een klimaat vol creativiteit en vernieuwing waarin je optimaal kan samenwerken.

Thrive with us

Door samen te werken los je complexe vraagstukken op. Daarbij krijg je de vrijheid om je eigen tijd in te delen en flexibel te werken. Kies wat voor jou werkt. Je wordt omringd door collega’s met verschillende expertises die net zo’n drive als jij hebben. Daardoor bruist KPMG van de energie. En van plezier. Want er blijft altijd ruimte over voor ontspanning en fun.

Learn for a lifetime

Doe kennis op die een leven lang meegaat. Jouw traject is uniek en er is altijd iemand met wie je dit kunt bespreken en vormgeven. Via studies, cursussen en workshops ontwikkel je je tot de beste versie van jezelf. Vanaf je onboarding bouw je een netwerk op met mensen op hetzelfde ervaringsniveau als jij. Dit alles levert je inzichten van morgen op, die je gebruikt om klanten en collega’s vandaag van het beste advies te voorzien.

Ben je geïnspireerd en heb je een carrière op het oog bij KPMG?

Nu je een beter beeld hebt gekregen van hoe het nu echt is om te werken bij KPMG, ben je misschien wel op zoek naar een mooie vacature. 

Bekijk onze vacatures