Overslaan en naar de inhoud gaan

Ability

Met een beperking, (chronische) ziekte of neurodiversiteit aan de slag bij KPMG? Graag. Sterker nog: we zijn heel blij als je ons kiest als nieuwe werkgever en jouw skills en kennis aan ons team wilt toevoegen. We doen er dan ook alles aan om:

  • Je optimaal aan het werk te laten gaan, eventueel met aanpassingen.
  • Jouw krachtige punten in te zetten op een manier die voor jou werkt.
  • Je te ondersteunen in je groei en ontwikkeling.


Maak kennis met KPMG Ability

KPMG Ability zet zich in om binnen de hele organisatie meer bewustwording te creëren rondom het werken met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen we bijvoorbeeld door mee te denken over beleid en managers te trainen, maar ook door ludieke eyeopeners als de ‘Gebaarista’ (een barista met een auditieve beperking met wie je alleen in gebarentaal kunt communiceren). Wil jij meedenken met KPMG Ability? Je bent van harte welkom bij onze community!

Solliciteren op jouw manier

We heten iedereen welkom bij KPMG, maar weten ook dat het niet voor iedereen even makkelijk is om te solliciteren. Weet dat we je graag tegemoetkomen als dat voor jou geldt. Bijvoorbeeld door het gesprek in een andere setting te voeren of jou van tevoren duidelijk aan te geven hoe het gaat verlopen. Geef gerust aan in je motivatie hoe we jou kunnen helpen om jezelf zo goed mogelijk te laten zien.

En als het prettiger of veiliger voelt, kun je je ook via een van onze partners oriënteren op een baan bij ons:

Dit heeft geen invloed op je beoordeling, je maakt nog steeds evenveel kans om aangenomen te worden als iemand die de reguliere procedure doorloopt. Als er bij jou een bijzonderheid speelt, is dat absoluut geen probleem. Het kan wel zijn dat de sollicitatieprocedure wat langer duurt, omdat we samen gaan kijken naar wat er nodig is om goed aan de slag te kunnen en hoe we dat gaan regelen.

Met een aanpassing normaal aan het werk

Als je slecht ziet, draag je een bril of lenzen en dat vindt iedereen hartstikke normaal. Ons doel is om ook andere aanpassingen te normaliseren. Of je nu speciale middelen nodig hebt, zoals een stoel, auto of software, of aanpassingen in bijvoorbeeld werkbelasting, begeleiding of het soort werk dat je doet. Heb je door een medisch traject tijdelijk aanpassingen nodig? Ook dat is altijd bespreekbaar. Het liefst zien we jou doen waar je goed in bent! Alle KPMG’ers hebben andere vaardigheden. Hoe mooi is het als we elkaar kunnen aanvullen?