Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit is werken bij FRM

Dit is werken bij FRM

Wil jij jouw horizon verbreden en samen met onze klanten uit de financiële sector hun performance naar het volgende niveau brengen door in te spelen op ontwikkelingen op het gebied van data, technologie en regelgeving? Een sleutelrol pakken in het samenbrengen van stakeholders door het combineren van inhoudelijke kennis met communicatieve skills? Binnen het Financial Risk Management Team van KPMG werk je in een multidisciplinaire omgeving met enthousiaste en ambitieuze professionals aan grote en kleine opdrachten voor klanten uit de bancaire sector, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Lijkt dit je wat? Dan is het KPMG FRM team zeker iets voor jou!

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • Together for Better: wij geloven in de kracht van teamwork, impact maak je samen wanneer kennis en menselijk inzicht samenkomen.
  • KPMG FRM adviseert klanten in zowel de publieke als private sector, onze oplossingen strekken tot over de landsgrenzen.
  • Bij KPMG wordt je uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied.
Collega’s worden vrienden, die je elke dag opnieuw uitdagen interesses en kwaliteiten te ontdekken en het beste uit jezelf te halen.

Amy Dofferhoff & Puck Veeling, beiden Senior Consultant

Verschillende teams binnen FRM

Banking

Wij bieden een breed scala aan klanten binnen de bancaire sector advies dat kan variëren van strategisch advies tot het ontwikkelen, valideren of controleren van geavanceerde risicomodellen, zodat ze voldoen aan steeds veranderende regelgeving.

Asset Management & Pensions

Wij adviseren vermogensbeheerders, custodians en pensioenuitvoeringsorganisaties en -fondsen strategisch over het nieuwe pensioenstelsel en het versterken van het risicomanagement. Daarnaast begeleiden wij evaluatie- en selectietrajecten.

Regulatory

Wij helpen banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenfondsen met het tijdig anticiperen op, en interpreteren van ontwikkelingen binnen toezicht en wet- en regelgeving.

Actuarial & Insurance Risk

Wij bieden verzekeraars en pensioenfondsen advies bij vraagstukken die variëren van solvabiliteit en winstgevendheid, portefeuilleoverdrachten, de inrichting van het risicomanagement en het kwantificeren van nieuwe risico’s zoals cyber.

Blog: Emmely en Carlo over hun werk in Financial Risk Management

‘Als wetgeving verandert, bellen banken ons.’ aldus Emmely.

Lees hier de blog

Interesse in een kennismaking?

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een keer kennismaken? Neem dan contact op met de recruiter hieronder.