Overslaan en naar de inhoud gaan
De Hybrid Hero

KPMG Introduceert: De Hybrid Hero

Het is niet voor iedere collega even makkelijk om terug naar kantoor te gaan. Met deze reden hebben we de Hybrid Hero is in het leven geroepen om het gemis van thuis naar kantoor te brengen.

Algemeen

De Hybrid Hero

Nu werken op kantoor weer kan, introduceert KPMG de Hybrid Hero functie; de helpende collega die ontzorgt en alles op kantoor doet wat gemist wordt van thuis. De verbindende medewerker die spontaan een praatje met je maakt, je werkplek voorziet van die leuke plant of gemiste foto, je even een knuffel geeft, je huisdier speelt, masseert of de koffie voor je maakt die je thuis ook altijd drinkt. 

Uit recent medewerkerstevredenheidsonderzoek van KPMG blijkt dat na twee jaar thuiswerken medewerkers op kantoor veel dingen missen. 79% mist de spontane interactie met huisgenoten, familie of buren. Ook de koffie van thuis wordt gemist door 58% van de medewerkers. De flexibiliteit om thuis even gauw een wasje te draaien of een ander klusje tussendoor te doen, is ook een groot gemis volgens 72% van de werknemers.

Reden voor KPMG om de overgang van thuis werken naar kantoor gemakkelijker te maken. Zo wordt het hybride werken nog aantrekkelijker. “We hebben een nieuwe, speciale rol gecreëerd: de Hybrid Hero heeft een hele verbindende functie. Deze collega zorgt ervoor, dat de kloof tussen thuis werken en op kantoor zo klein mogelijk blijft. Het is een huisgenoot en (sparring)partner tegelijk.”

De Hybrid Hero op kantoor Amstelveen

Benieuwd naar hoe de Hybrid Hero zorgt voor het beste klimaat om hybride te werken? Bekijk dan de video.