Overslaan en naar de inhoud gaan

De (hybride) werkweek van... Rosa

Hybride werken, dat doen we zowel thuis als op kantoor. Maar hoe ziet je werkweek er dan van dag tot dag uit? Hoeveel dagen ga je naar kantoor, en hoe combineer je werken met sporten en ontspannen? Collega's geven jou een kijkje in hun agenda en 'hybride' werkweek. Rosa is Content Specialist in het Corporate Communicatie team en deelt haar werkweek.

Marketing & Communicatie
Algemeen

Maandag

Ik vind het heel fijn om mijn werkweek vanuit huis te starten! Voor werk nog even snel sporten en douchen, zodat ik om 9:00 in de weekstart zit. Tijdens m’n lunchpauze haal ik een koffie’tje met een collega die ook in Leiden woont en wandelen we een uurtje door de stad.

Dinsdag

Ook vandaag werk ik vanuit huis. Eerst waren online brainstorms best lastig, maar daar zijn we steeds beter in geworden met het team! Aan het einde van de dag heb ik me aangemeld om een workshop te volgen over timemanagement. Ik probeer zo veel mogelijk leuke workshops en cursussen te volgen, want het aanbod is enorm.

Woensdag

Vandaag begin ik wat eerder met werken, zodat ik ’s middags na werk om 16:30 op de squashbaan kan staan. Geen probleem aangezien ik echt een ochtendmens ben, en ik vind deze flexibiliteit juist ideaal aan het thuiswerken.

Donderdag

Vandaag weer naar kantoor! Van deur tot deur ben ik bijna een uur onderweg, dus op dit soort dagen merk ik altijd wel hoe veel reistijd het scheelt om ook deels thuis te werken. De video opnames gaan heel soepel, en vlak daarna hebben we onze wekelijkse teammeeting. Daarna lunchen we met z’n allen in het restaurant op kantoor, wel zo gezellig! Aan het einde van de dag volg ik nog een yogalesje met een collega in de gym op kantoor en daarna stap ik weer in de auto naar huis.

Vrijdag

Ook vandaag weer naar kantoor! Op dit moment werk ik zo’n twee dagen op kantoor, en drie dagen thuis. Omdat ik vandaag van 8-9 ga sporten, weet ik de files te vermijden. Drie fysieke meetings achter elkaar zijn heel leuk, maar ook best intensief. Dus ik rij daarna naar huis (wederom om de files te vermijden) en sluit m’n werkdag lekker thuis af. Tijd voor weekend!

Ook werken bij KPMG?

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij KPMG? Ontdekt onze vacatures en let's meet!

Bekijk alle vacatures