Overslaan en naar de inhoud gaan

De (hybride) werkweek van... Eva

Hybride werken, dat doen we zowel thuis als op kantoor. Maar hoe ziet je werkweek er dan van dag tot dag uit? Hoeveel dagen ga je naar kantoor, en hoe combineer je werken met sporten en ontspannen? Collega's geven jou een kijkje in hun agenda en 'hybride' werkweek. Eva is Supervisor Audit en deelt haar werkweek.

Audit
Algemeen

Maandag

Op thuiswerkdagen heb ik de optie om op tijd te beginnen met werk, tussendoor doe ik boodschappen en ik ga op een rustig moment naar de sportschool. Tijdens mijn boodschappenrondje al eens gebeld door een partner en door klant, die juist aanmoedigen dat we gebruik maken van het flexibel werken en tussendoor naar buiten gaan.

 

Dinsdag

Vandaag werk ik op het KPMG kantoor in Utrecht. Dat geeft volop kans om van en met elkaar het vak te leren. Dagen van meer dan 8 uur komen regelmatig voor tijdens busy season, dan heb ik een hele gezellige dag met collega's en eten we vaak samen. Hybride werken zorgt ervoor dat ik m’n uren wat flexibeler over de week kan verdelen. 

Woensdag

Vandaag werken bij een klant in Amsterdam die strakke openingstijden heeft. Om toch tot een productieve dag te komen, begin ik m’n werkdag alvast in de trein. Dat halve uurtje is precies genoeg om de agenda voor een meeting voor te bereiden of nog wat laatste stukken door te nemen. In de middag ga ik lekker lunchen met collega’s in de stad, en daarna hou ik de rest van de dag vrij voor zelfstandig werken en ad hoc calls van junior teamleden. In de avond heb ik nog een diner met vriendinnen in de stad.

Op de dag dat mijn team thuiswerkt en ik op kantoor, neem ik de tijd voor collega's die ik anders minder spreek.

Eva Verstraete, Supervisor Audit

Donderdag

Ik werk vandaag op het KPMG hoofdkantoor in Amstelveen. Op de dag dat mijn team thuiswerkt en ik op kantoor, neem ik de tijd voor collega's die ik anders minder spreek. Zoals een koffie met de stagiaire die ik coach tijdens haar meewerkstage en lunchen met oud studiegenootjes die ook voor KPMG zijn gaan werken. Op zo’n dag is het ideaal om vóór de spits al in de auto te stappen, zodat ik de file kan vermijden.

Vrijdag

Gedurende de week al wat meer uren gemaakt (en college telt ook als gewerkte uren), dus daardoor de mogelijkheid om in de middag te borrelen met (oud) medestudenten in Amsterdam of op kantoor tijdens vrijdagmiddagborrels. Zij hebben ook een drukke week achter de rug, dus het is lekker om zo de week met elkaar af te sluiten.

Ook werken bij KPMG?

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij KPMG? Ontdekt onze vacatures en let's meet!

Bekijk alle vacatures