Overslaan en naar de inhoud gaan

Pride

Binnen KPMG hebben we een grote regenboog-community en daar zijn we trots op. Sinds 2017 bestaat KPMG Pride. Dit is een actief bestuur dat zich samen met een groep toegewijde collega’s (de Rainbow Squad) inzet om voor alle lhbtiq+’ers een fijne en veilige werkomgeving te creëren.

 

Wist je dat …

  • Onze intranetpagina bijna 200 leden telt en een nog grotere groep onze activiteiten bezoekt?
  • Er elke maand wel een Pride-event is dat je kunt bijwonen?
  • Gezelligheid en serieuze zaken bij ons hand in hand gaan? Zo organiseren we borrels én denken we mee over inclusief beleid.
  • Je altijd terechtkunt bij KPMG Pride als je een goed idee hebt, maar ook als je ergens mee zit of gediscrimineerd wordt op de werkvloer? We hebben een directe lijn met het bestuur en kunnen echt invloed uitoefenen.
  • Wij elk jaar de Workplace Pride Global Benchmark uitvoeren om te onderzoeken wat we nog beter kunnen doen voor onze doelgroep?
  • Onze kantoren de regenboogvlag hijsen bij bijzondere dagen zoals Coming Out Day, IDAHOBIT en lokale pride-dagen en -weken? Ook naar buiten toe vinden we het belangrijk om uit te stralen dat wij hier 100% achter staan.
  • Onze Pride-zaal tijdens het KPMG-feest in Ziggo Dome het populairst was? (Mensen stonden er zelfs voor in de rij!)

Come as you are

Het mooie aan de KPMG Pride-community is dat iedereen welkom is. In ons netwerk ontmoet je mensen uit alle lagen, afdelingen en vestigingen van de organisatie. Ook voor collega’s die zich niet identificeren als lhbtiq+ staan onze deuren altijd open. We geven onder meer workshops ‘How to become an ally’ om acceptatie en awareness te vergroten. Kortom: we zijn er voor alle KPMG’ers die mensen willen ontmoeten, zichzelf willen zijn en van elkaar willen leren.