Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Wat we doen

Samen werken we aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij. Je biedt als accountant zekerheid over informatie als vertrouwenspersoon van het maatschappelijk verkeer. We zetten technologie in vanuit menselijk inzicht en creativiteit en ontwikkelen geavanceerde oplossingen voor de economie van morgen. Met ruim 3000 medewerkers een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Bij KPMG leer en groei je snel. Je draagt bij ons bij aan de toekomst.

Wie we zijn

Onze cultuur is de grondlegger van ons succes. Bij ons gaat hard werken en plezier maken hand in hand. Alles wat we doen, doen we vanuit de KPMG waarden. Ze vertellen ons wie we zijn, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Inclusiviteit & diversiteit

KPMG is met 60 nationaliteiten een diverse organisatie. Wij creëren een werkomgeving waar plaats is voor medewerkers, ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of arbeidsbeperking. Waar iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt. Het gaat over de beste combinatie van individueel talent in succesvolle teams. Over samenwerken en verder kijken. Inclusiviteit en diversiteit levert innovatieve oplossingen voor vraagstukken van onze klanten op en biedt hen net even een ander perspectief.

Meer info

Corporate Responsibility

Als omvangrijk bedrijf hebben wij een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving. Wij vinden het belangrijk om de maatschappij iets terug te geven en richten ons op verantwoord ondernemen.
Lees hier meer over onze CR-programma's.

Meer info

Activity Based Working

Bij KPMG is de balans tussen werk en privé belangrijk. Je krijgt de ruimte om hier zelf een invulling aan te geven en wij ondersteunen jou waar we dat kunnen. We creëren een gezonde werkomgeving. Je kunt werken waar je wilt en sporten wanneer je wilt. We voorkomen een hoge werkdruk dankzij een speciaal ontwikkeld programma. En er is genoeg ruimte voor plezier tijdens de vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en skitrips.

66

nationaliteiten bij KPMG Nederland

8

Diversity evenementen per jaar

39

%

van de medewerkers is vrouw

Onze waarden

Onze waarden helpen ons om op een doeltreffende manier en tot ieders tevredenheid samen te werken. Ze brengen ons als wereldwijde organisatie dichter bij elkaar.

Wij geven het voorbeeld
Wij handelen in alle geledingen van het bedrijf precies zoals wij verwachten dat anderen en de klanten van onze kantoren handelen.

Wij werken samen
Wij brengen het beste in elkaar naar boven en ontwikkelen solide en succesvolle werkrelaties.

Wij respecteren het individu
Wij respecteren mensen om wie ze zijn en om hun kennis, vaardigheden en ervaring als individu en als teamlid.

Wij kijken naar feiten en verschaffen inzicht
Door aannames in vraag te stellen en ons op feiten te baseren, versterken wij onze reputatie als betrouwbare en objectieve bedrijfsadviseurs.

Wij communiceren open en eerlijk
Wij delen regelmatig en op een constructieve wijze informatie, inzichten en advies en spreken vrijuit en openhartig in moeilijke situaties.

Wij engageren ons voor onze maatschappij
Wij stellen ons als onderneming verantwoordelijk op en verruimen onze vaardigheden, ervaring en perspectief door actief te zijn in onze gemeenschappen.

Bovenal handelen wij integer
Wij zetten ons voortdurend in om de strengste professionele normen na te leven, degelijk advies te verstrekken en volstrekt onafhankelijk te blijven.