Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Wie we zijn

KPMG Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van accountants- en advieskantoren. In Nederland zijn we met meer dan 3500 collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen werken we aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij.

Wat we doen

Samen met onze klanten werken wij aan hun streven naar groei of progressie. Daarbij combineren we de nieuwste technologieën met wat we in die jaren hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Alles wat we doen, doen we vanuit de KPMG waarden: Integrity, Excellence, Courage, Together en For Better.

Cultuur

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Met jouw talent en ambitie ben je bij KPMG op de juiste plek.

66

nationaliteiten bij KPMG Nederland

34

gemiddelde leeftijd

39

%

van de medewerkers is vrouw

Inclusiviteit & diversiteit

Met 66 verschillende nationaliteiten is KPMG een diverse organisatie. We streven naar een werkomgeving waar iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, en waar plaats is voor alle medewerkers, ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of arbeidsbeperking. Een diverse en inclusieve cultuur leidt tot meer vertrouwen, meer groei en helpt ons op te komen voor wat juist is. 

Lees meer

Corporate Responsibility

Als omvangrijk bedrijf hebben wij een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving. Wij vinden het belangrijk om de maatschappij iets terug te geven en richten ons op verantwoord ondernemen.
Lees hier meer over onze CR-programma's.

Meer info

Onze waarden

Onze waarden helpen ons om op een doeltreffende manier en tot ieders tevredenheid samen te werken. Ze brengen ons als wereldwijde organisatie dichter bij elkaar.
 

Integrity
We doen wat juist is.

Excellence
We stoppen niet met leren en verbeteren.

Courage
We denken en handelen moedig.

Together
We respecteren elkaar en putten kracht uit onze verschillen.

For Better 
We doen wat ertoe doet.