Skip to main content
Vacatures header

KPMG vacancies

KPMG vacancies

Filters

I am a

I am interested in

Location of KPMG office

Markets

vacancies found

Audit manager vacatures: solliciteer vandaag nog!

Klantenportefeuilles beheren en uitbouwen, een controleteam aansturen en schakelen met stakeholders? Als manager audit heb je een enorm afwisselende rol. Wil jij werken voor toonaangevende klanten met een toegewijd team dat continu hoge kwaliteit levert?

Op deze pagina vind je al onze audit managers vacatures. Solliciteer vandaag nog voor audit manager.

Dit ga je doen als manager audit

Als manager audit ben je altijd bezig om jouw klantrelaties te onderhouden en uit te bouwen. Jij bent het directe aanspreekpunt voor onze klanten. Intern stuur jij meerdere controleleiders aan die de audits uitvoeren. Jij bent de spil in portfoliomanagement en bewaakt de kwaliteit en voert verbeteringen door. Als manager audit begeleid je jouw team en collega's bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte om jouw leiderschap skills verder te ontwikkelen, ervaring op te doen en door te groeien naar een meer senior level. Natuurlijk bieden wij hiervoor opleidingen en trainingen.

Je verantwoordelijkheden kunnen bestaan uit:

  • Leiding geven aan en inspireren van een team van auditors.
  • Samenwerken met klanten om auditstrategieĆ«n te ontwikkelen en uit te voeren.
  • Uitvoeren van complexe auditopdrachten en waarborgen van auditkwaliteit.
  • Adviseren van klanten over audit- en risicogerelateerde vraagstukken.

Waar ligt je interesse?

KPMG biedt een wereld aan mogelijkheden. Van diverse projecten tot uiteenlopende functies, er is altijd wel iets waar je je passie in kunt leggen. Naast de vacatures voor audit managers kun je ook verder kijken voor:

Veelgestelde vragen over audit manager vacatures

Is ervaring vereist voor een manager audit vacature bij KPMG?
Bij reguliere vacatures is ervaring een vereiste. We bieden ook traineeships aan voor getalenteerde individuen. Bij KPMG moedigen we voortdurende ontwikkeling aan.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?
Ja, KPMG biedt uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. We ondersteunen studies, cursussen en workshops om je leiderschapspotentieel te vergroten.

Wat zijn de belangrijkste vaardigheden voor een manager audit?
Een audit manager moet uitblinken in leiderschap, projectmanagement en auditexpertise. Sterke communicatieve vaardigheden zijn van essentieel belang.

Niet gevonden wat je zocht?

KPMG heeft honderden vacatures open staan. Grote kans dat je een match vindt. Bekijk onze vacatures binnen deze vakgebieden:

Read less Read more
Read less Read more