Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Audit & Assurance traineeships

Audit & Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Help onze klanten in het omdenken van de dingen juist doen, naar de juiste dingen doen. Op deze manier draag jij bij aan hun streven naar groei of progressie. Werken aan vooruitgang die ertoe doet: vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij. 

Bij KPMG zijn de mogelijkheden eindeloos. Op basis van jouw interesses, kies jij het pad dat het beste bij jou past. Word je Audit Trainee? Of kies je voor een specialisatie in digital audit, IT audit of sustainability? Tijdens het traineeship staat jouw ontwikkeling centraal, je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. 

Bij KPMG zijn de mogelijkheden eindeloos

Start je als Audit trainee bij KPMG? Dan zijn de mogelijkheden om te leren en ontwikkelen eindeloos. Binnen ons Audit traineeship kan je je focussen op één van de specialisaties binnen audit. Benieuwd naar welke dit zijn? Bekijk de video!

Welk traineeship past bij jou?

Audit

Als Audit trainee is geen dag hetzelfde. Je werkt net zo graag met mensen als met cijfers. Veel leren, veel verantwoordelijkheid staat centraal. De ene dag ben je druk bezig met het controleren van financiële verantwoordingen zoals jaarcijfers. De volgende dag assisteer je bij de voorbereiding, uitvoering of juist de afronding van een opdracht bij een (internationale) klant.

Bekijk de vacature

Digital Audit 

Als digital audit trainee werk je aan digitalisering en innovatieve oplossingen en past deze gelijk toe in de praktijk. Je werkt nauw samen met de afdeling Digital Assurance & Innovatie aan het bedenken en ontwikkelen van oplossingen voor de toekomst. Je past deze kennis ook direct toe in de praktijk. Je volgt de opleiding tot registeraccountant en daarnaast diverse trainingen gericht op audit van de toekomst, zoals data science, data & analytics, robotisering, machine learning/Artificial intelligence (AI).

Bekijk de vacature

ESG Audit 

Jij werkt net zo graag met mensen als met cijfers en tegelijkertijd heb je affiniteit met sustainability! In dit traineeship word jij dé Auditor, gespecialiseerd in ESG.

De ene dag ben je druk bezig met het controleren van (non) financiële verantwoordingen zoals jaarcijfers. De volgende dag assisteer je bij de voorbereiding, uitvoering of juist de afronding van een  (non-financiele) opdracht bij een (internationale) klant of volg je trainingen op het gebied van ESG

Bekijk de vacature

IT Audit 

De IT omgeving van een bedrijf speelt een steeds grotere rol in de interne beheersing, waardoor het voor bedrijven ook steeds belangrijker wordt om hier voldoende aandacht aan te geven. Als IT audit trainee werk je aan de verschillende digitale aspecten en uitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben. Denk hierbij aan onder andere cybersecurity en de werking van de IT-omgeving.

Bekijk de vacature

Leren en ontwikkelen staat centraal

Bij KPMG staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. In ieder traineeship volg je de KPMG Audit Foundations en relevante trainingen voor jouw specialisatie waarin je op een actieve manier veel nieuwe vaardigheden leert. Daarnaast start je direct met een opleiding tot registeraccountant en krijg je een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien.

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het Audit & Assurance Traineeship maar weet je niet welke track je moet kiezen? Geen zorgen! Wij helpen jou bij jouw keuze tijdens de sollicitatiegesprekken, en kunnen samen kijken wat het beste bij jou en jouw talent past. Solliciteer op één van de vacatures of neem contact op met onze recruiter.

Bekijk hier alle vacatures

Interesse? Let’s meet Céline van der Kooi