Overslaan en naar de inhoud gaan

Join the human side of Technology, Data & IT

Aan welke uitdagingen je ook denkt, bij KPMG kun je het uiterste uit elke technische innovatie halen. Ontwikkel geavanceerde (digitale) oplossingen voor de economie van morgen. Combineer de nieuwste technologieën met wat we bij KPMG in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij?

People-driven progress

Bekijk hier de complete video

Waar ligt jouw interesse?

IT Architecture & Cloud platforms

Steeds meer organisaties maken de overstap naar de cloud. Het efficiënt inzetten van cloudoplossingen is cruciaal voor een blijvend succes. Help organisaties de cloud zó in te zetten dat deze perfect aansluit bij de organisatiebehoeftes.

Digital transformation

Robotisering, artificial intelligence, the internet of things; de technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Help bedrijven om optimaal in te spelen op alle kansen die deze digitale transformatie biedt.

Data & Analytics

Help onze klanten om groei te realiseren, prestaties te verbeteren en risico’s te managen. Data is het nieuwe goud. Maar data krijgt pas waarde door sterke en betrouwbare data-analyses, heldere interpretatie en goed data management.

Finance & Strategy – Process Optimization

Innovation

Help innovatie te organiseren, te stimuleren én te creëren. Werk met start-ups uit alle hoeken van de wereld.

Cyber security

Bedrijfsinformatie moet goed worden beveiligd, zowel tegen extern als intern misbruik. Tackle een grote diversiteit aan mogelijke vraagstukken op het gebied van IT-veiligheid.

Software Development

Het opleveren van kwalitatief hoogwaardige softwaresystemen kan alleen als de ontwikkel- en beheerprocessen goed zijn ingericht. Adviseer en bied praktische ondersteuning bij het optimaliseren van de gehele ontwikkelcyclus.

IT Management

Ontwikkel IT-strategieën en integreer ze bij onze klanten.

Waarde toevoegen met data voor wielerploeg Team Sunweb

Olivier en Bram geven opdrachtgevers inzicht in hun dataprofiel en helpen ze op basis van deze data meer waarde te creëren. Zo zijn ze onderdeel van de groep analisten die nauw samenwerkt met Team Sunweb.

Lees het hele verhaal

Het bouwen van een Digital Risk Platform

Olga ontwikkelt met haar team nieuwe oplossingen. “Onze klanten kennen ons van onze rapporten en workshops over hun cyber security. Wat we ze ook bieden zijn kant-en-klare oplossingen: we bouwen software die ze onmiddellijk kunnen implementeren.”

Lees het hele verhaal

Hacken op boorplatformen over de hele wereld

Specialisten Martijn en Dennis vertellen over hun job bij Cyber security. Ze worden regelmatig ingevlogen om kwetsbaarheden op te sporen en lekken in de beveiliging te dichten.

Lees het hele verhaal

Applicaties á la Netflix aanbieden

Emiel verrast zijn klanten met applicaties die ze á la Netflix aanbieden. ''We bieden meer inzicht in wat er binnen een bedrijf gebeurt en wat de impact van acties is. Wij leveren dit als dienst via ons eigen cloud-platform.''

Lees het hele verhaal

3500

KPMG collega's

66

nationaliteiten

18

x

Op een dag verrast met nieuwe kennis

Relevante vacatures