Overslaan en naar de inhoud gaan

Discover the human side of Technology, Data & IT

lezen

Werken bij KPMG

Aan welke uitdagingen je ook denkt, bij KPMG kun je het uiterste uit elke technische innovatie halen. Wil jij werken aan uitdagende opdrachten, in een omgeving waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Bekijk onze vacatures

Hier zijn we trots op

  • KPMG is #1 LinkedIn Top Comany en de beste plek waar jij jouw carrière kunt ontwikkelen
  • We werken aan innovatieve projecten voor kleine en hele grote klanten
  • Onze open, diverse en informele cultuur waarin we veel multidisciplinair samenwerken

Een kijkje achter de schermen van een professioneel wielerteam

KPMG is al ruim twee jaar data science partner van Team DSM, een team uit de hoogste divisie van het professionele wielrennen. In het kader van dit partnership heeft KPMG afgelopen zomer een challenge uitgeschreven op het gebied van data science, cyber security en digital transformation. De winnaars kregen een unieke kijk achter de schermen van Team DSM. 

Lees meer

Los een Team DSM case op

Wielrennen is een enorm data-gedreven sport. KPMG is al jarenlang partner van de professionele wielerformatie ‘Team DSM’ die meedoet op het allerhoogste niveau, de UCI WorldTour. KPMG ondersteunt en adviseert Team DSM op het gebied van data analytics om de renners en het team beter te laten presteren. Je kan één van de cases alsnog oplossen en insturen, wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek voor een baan bij KPMG.

Wil je geen case maken maar wel werken binnen Cyber Security, Data & Analytics, Digital Transformation of een ander team binnen Technology?

Bekijk alle vacatures

Case 1: Cyber security

Adviseer Team DSM om persoonlijke en concurrentiegevoelige data veilig te verzamelen, delen en gebruiken binnen de organisatie. Download de case hier.

Case 2: Data & Analytics

Crunch de data en adviseer de Team DSM ploegleider om het team beter te laten presteren in de ‘Team Time Trial’. Download de case hier.

Case 3: Digital Transformation

Leg de basis voor een app om de samenwerking binnen Team DSM te verbeteren rondom wedstrijd- en trainingsplanningen. Download de case hier.

Optimalisatie van de Sprinttrein

Dankzij data-analyses van KPMG kan de wielerploeg betere inzichten genereren en tot een ideaal strijdplan komen voor de sprinttrein.

Relevante vacatures