Overslaan en naar de inhoud gaan

Let's meet Strategy & Operations - Financial Services

Dit is werken bij S&O

Er verandert veel binnen de financiële sector. Banken, verzekeraars en vastgoedbedrijven moeten zich voorbereiden op een duurzame toekomst. De kansen rondom ESG, de veranderende klantwens, toenemende regelgeving, technologische ontwikkelingen en toenemende concurrentie zijn daarbij belangrijke uitdagingen. Het Strategy & Operations - Financial Services team helpt banken, verzekeraars, investeerders en vastgoedpartijen klaarstomen voor een ‘future fit’ financial sector. Dit doen wij door klanten te helpen bij het opstellen van de strategie als het begeleiden van grootschalige transformaties.

 

Bekijk vacatures

Hier zijn we trots op

  • Ons jonge team met gemotiveerde collega’s, veel expertise, inhoudelijke vakkennis en creatief denken
  • Onze klanten adviseren over belangrijke strategische vraagstukken zoals duurzaamheid, klantstrategie en digitalisering
  • Onze regierol in grootschalige transformaties met een belangrijke impact op de maatschappij

Let's meet Mike & Janou

Mike en Janou werken in het Strategy & Operations team als Senior Consultants en vertellen over het werken bij KPMG. Aan welke opdrachten werken zij? En wat maakt het zo leuk om bij S&O te werken? Bekijk de video!

De segmenten binnen Strategy & Operations

Banking

Banken moeten zich aan passen aan ESG, toenemende regelgeving, de veranderende klantwens, de digitale wereld en de toenemende concurrentie. Wij adviseren zowel grote als kleinere banken in Nederland over strategische vraagstukken.

Insurance

Het Insurance team helpt verzekeraars bij het reageren en anticiperen op duurzaamheid, demografische veranderingen, technologische ontwikkelingen, toenemende regelgeving, de continue veranderende klantwens en nieuwe toetreders op de markt.

Real Estate

Het Real Estate team helpt vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, bouwers en grote corporates met o.a. strategische vraagstukken, het begeleiden van implementatietrajecten en het optimaliseren van de (vastgoed)portefeuille.

Let's meet: Anouk en Pier

Anouk is director en Pier is consultant in het Strategy & Operations team. Hoe ervaren zij het werken bij KPMG? Op welke projecten zijn zij trots? En hoe houd je werk en privé in balans? Anouk en Pier vertellen je meer. 

   

Werken in het Strategy & Operations team?

In het Strategy & Operations team werk je in een jong en gemotiveerd team aan uitdagende strategische vraagstukken voor (internationale) klanten. Wil jij het team versterken?

Bekijk alle jobs

Interesse?
Let’s meet Mark Polman

Interesse?
Let’s meet Mark Polman

Recruiter

31630896327 Mail mij Vacatures