Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Wie we zijn

KPMG Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van accountants- en advieskantoren. In Nederland, waar Piet Klijnveld in 1917 de grond legde voor KPMG, zijn we nu met meer dan 3500 collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen werken we aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij.

Wat we doen

Samen met onze klanten werken wij aan hun streven naar groei of progressie. Daarbij combineren we de nieuwste technologieën met wat we in die jaren hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Alles wat we doen, doen we vanuit onze waarden: Integrity, Excellence, Courage, Together en For Better. In de video vertellen collega's Nikki, Hasan, Veroni, Tobias en Miruna hoe onze waarden terugkomen in hun werk bij KPMG.

Cultuur

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Met jouw talent en ambitie ben je bij KPMG op de juiste plek.

73

nationaliteiten bij KPMG Nederland

33

gemiddelde leeftijd

38

%

van de medewerkers is vrouw

Inclusiviteit & diversiteit

We streven naar een werkomgeving waar iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, en waar plaats is voor alle collega's, ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of arbeidsbeperking. Een diverse en inclusieve cultuur leidt tot meer vertrouwen, meer groei en helpt ons op te komen voor wat juist is. 

Lees meer

Corporate Responsibility

Samen werken we bij KPMG elke dag aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij. Wij zetten ons in voor een betere wereld via het werk dat wij doen voor onze klanten, de maatschappelijke projecten die wij ondersteunen én in onze eigen bedrijfsvoering.
Lees meer over onze initiatieven op het gebied van Corporate Responsibility.

Lees meer

Wat biedt KPMG?

Werken bij KPMG betekent werken aan vooruitgang voor mens en maatschappij. We kunnen deze vooruitgang en groei alleen realiseren met de kennis, expertise en het gedrag van onze mensen. Daarom creëren wij een gezonde werkomgeving waarin jij het uiterste uit jezelf kunt halen. Wil je meer weten over wat KPMG biedt?

Lees meer